Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Plaka alınmamış ancak evraklarının tamam oldugu söylenen bir ATV almayı düşünüyorum konu hakkında bilgi rica ediyorum,
plaka çıkartmadan kullanmakmı plaka çıkartmakmı,
+ - leri.
plakalı olması herzaman artıdır trafikte sıkıntı çekmezsiniz istediğiniz yere motorunuzla gidersiniz dezavantajı ise trafikte kullanamazsınız(arazi vs. hariç) sadece motorun faturası olur elinizde ve bandrol vergisini ödemezseniz
Biz Istanbul cevresinde (su an icin sahip olmadan) kiralama yolu ile ATV safari gezileri yapan kucuk bir grubuz. Park sorunumuzu cozemedigimiz icin henuz ATV sahibi olmadan kiralamayi tercih ediyoruz. Genel de Cin isleri degil de olabildigi kadar Polaris ve muadilleri tercih ediyoruz. Arzu ederseniz bize katilmanizdan mutluluk duyariz
ewet öle güzel olabilir gelebilirim ben kendi motorumla tabi ve o tarz kiralama yerlerinde parkurlar nasıl oluyor yani dereye girebiliozmu tırmanıp geçebiliozmu oralarda çünkü bende arazi araçlarla gitmeyi tercih ediorum hep anca kesiyor parkur
Bazi parkurlarda kucuk ve orta buyuklukte dere gecisleri oluyor. Cogu parkur bir hayli keyifli. Zaten her yerin kolaydan zora birkac farkli rotasi oluyor suruculerin deneyim seviyelerine gore. En son Sile-Ömerilde yaptık bir hayli keyifliydi. Deresi, ağactan köprüsü, dik iniş çıkışları hepsi yerli yerindeydi Bir sonraki hedef Kemerburgaz. Tarihi belli olunca mesaj atarim ya da buradan yazarim
abım bıraz gec oldu ama bendede polarıs 500 ho var ve 4 kısılık grubumuz var 3 tane 700 var dıger arkadaslarda sılıvrı bolgesındeyız gelmek ısteyenlere her pazar cıkıyoruz tabı davetlerıde degerlendırırız
abım bıraz gec oldu ama bendede polarıs 500 ho var ve 4 kısılık grubumuz var 3 tane 700 var dıger arkadaslarda sılıvrı bolgesındeyız gelmek ısteyenlere her pazar cıkıyoruz tabı davetlerıde degerlendırırız
merhaba arkadaslaar bende b.çekmece güzelcedeyim bir kamp duzenleyelim diyorum çatalca taraflarına bendede kawasaki kvf 400 var tel numaralarınızı bana mesaj atarsanız org yapalım
çokta güzel olur kamp olayı cumartesi çıkılır pazar günü dönülür hatta şartlar olgunlaşırsa tekirdağ saray taraflarında kıyıköyde güzel kamp alanları var öneri olarak düşünebilir