Avalanche Pick Up Arazide Nasıl ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan iranlı Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,000

iranlı

Ana Kamp
Yer
istanbul
arkadaşlar avalanche pıck up ın arazıdekı performansı nasıl? agır arazıde değıl de hafıf zorluktakı gezılere gıtmek ıstıyorum. zorlanır mıyım ? guvenebılırmıyım ? aracı almam cevaplarınıza bağlı....

Etiketler
Ynt: Avalanche Pick Up Arazide Nasıl ?

Forumda bu aracı araziye sokmuş olan var mı bilmiyorum. Araziye girmek için bence fazla pahalı bir araç :smiley: Aracın yerden yüksekliği fazla değil, yaklaşma ve uzaklaşma açısı da epey düşük gibi. Ne tür arazide kullanacaksınız tam bilmiyorum. Stabilize köy yollarında sorun olmaz ama engebeli arazi için sanki biraz modifikasyona ihtiyacı var sanki.

modıfe etmeyi duşunuyorum zaten. modıfe den sonra poroblem yaşatırmı ?çok ta dagda taşda gezmem ,az engebelı yerler yeter bana..

modifiye icin parcalari amerikadan getirmeniz gerekir diye dusunuyorum. onun disinda toprak az engebeli yerlerde falan cok rahat standart haliyle de gezersiniz ama arac oldukca uzun oldugu icin offroad yapayim dediginizde cok buyuk ebat lastik ihtiyaci duyarsiniz gibi geldi bana...

Araç Suburban altyapısı ile genellikle şehirde kullanılmak üzere tasarlanmış. Dolayısı ile çok başarılı bir sürüş dinamiği olmasına rağmen uzun şasisi ve uzunluğuna göre alçak olan yapısı aracın engebeli yollarda zorlanmasına neden olabilir. Örneğin bir yükseltinin üstünden geçerken altını veya arkasını sürtebilirsiniz. Benim aracım olsa içim cız ederdi
Ama aracı off road'a hazırlayan kit'ler de mevcut. Herşeyin ucuz ve bol :D olduğu Amerikadan bu kitleri temin etmek mümkün. İşte bir tanesi burada:

SPECIFICATIONS
Owner: Primedia Truck Group Project Vehicle
Make/model: 2002 Chevrolet Avalanche Z71 Engine: GM 5300 5.3L V-8
Suspension: Chevrolet Z71 suspension; 6-inch Fabtech lift kit
Wheels/tires: Center Line 17x9.5-inch Corona/BFGoodrich 35-inch Mud-Terrain T/A
Exhaust: Jardine Performance Exhaust stainless steel after-cat system
Additional feat: Bodywork/prep by Classics By Bernt
RW Automotive front brushguard;
Westin Automotive Platinum Series step bars;
PIAA Super Racing halogen lights;
Audiovox audio/video system

0207or_01_z+2002_chevrolet_avalanche_lift_kit+front_view.jpg

arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkur ederim .moralim çok bozuk. arabayı kaç gundur arayıp bulmuştum. fiyatı falan anlaşmıştık. bugun kapora verıp yarın aracı alacaktım adam çark ettı anlamadım fıyatımı attıracak yoksa başka bışeymı hayırlısı ...

Hayırlısı olsun. Bu araçlara türkiyede servis ve alıcı bulmakta zorlanırsınız. Yakıtı da aynı şekilde, LPG MPG de hikaye olur böyle bir motora

soyledıklerınıze katılıyorum ,bir yıldır ugraş verdım almamak ıçın ama başka araç beğenemıyorum. tahoe ve avalanhceden bırı olacak her halde. aracın sahıbı bugun aradı, iki bin lira fıyat arttırmış. bende ınat yaptım, anlaşdıgımız fıyat olursa alırım dedım ,hayır dedı ama donecek bana galıba....

madem gönlünüzdeki araç buysa, hayırlı olsun o zaman. Dilerim en kısa zamanda hayallerinize kavuşursunuz :smiley:
Aracın resimlerini bizlerle de paylaşırsınız umarım

çok sağolun. ayrıca ilginiz ıçın minnettarım .tabiki resimlerı mutlaka koyarım.bi de aracı alınca size soracağım çok şey var .tabiki izniniz olursa, ben bu işlerin acemisiyim .

Tabii ki memnuniyetle yardımcı olmaya çalışırım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,933
Kaydolan Son Üyemiz
ayvaz06

Çevrimiçi üyeler

Geri