Avcılar İçin Özel Tasarım "Toyota Tundra"

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KanyaK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,119

KanyaK

wish me luck.
Web
www.kaanyakar.com
2010-sema-toyota-tundra-sportsman-gearpatrol.jpg

İşte Toyota'nın, 4Runner Backcountry konseptini avcılık ihtiyaçları için yeterli bulmayan kişiler için geliştirdiği araç: Tundra Sportsman.

Temel olarak 2011 model bir Tundra Double Cab 4x4'ü kullanan aracın 5.7 litre hacimli v8 motoru ve 6 ileri vitesli otomatik şanzımanı standart haliyle görev yapıyor. Dışarıdan bakıldığında korumalı tamponu, teflon kaplı, 18 inç çaplı jantları ve 33 inç çaplı lastikleriyle kendisini belli eden aracın yenilenen süspansiyon sistemi yerden yüksekliği 7.5 cm artırmış.

İç mekanında büyük bir değişiklik yapılmayan aracın donanımına iki adet GPS ve araziye dayanıklı paspaslar eklenmiş. Tavanına yerleştirilen taşıma zemini gerektiğinde bir platforma dönüşerek avlanma kabini veya bir çadıra ev sahipliği yapabilirken merdiven ve katlanabilen sandalyeler sayesinde bu bölüm kolay ulaşılabilen bir balkon olarak da kullanılabiliyor.

Büyük pick up'ın kasasıysa avcılıkla ilgili istenen her türlü gerecin bulunabileceği bir yer haline getirilmiş. Aracın sol tarafında yer alan bölümün üst kısmı yukarıya, alt kısmıysa dışarıya doğru açılıyor. Ateşli silahlar ve bu silahların kullanımıyla ilgili gereçlerin yer aldığı bu kısım kamp malzemelerini de barındırabiliyor. Arka kısmında barbekü için gerekli olan malzemeleri depolayan aracın sağ tarafındaysa doğa yürüyüşü ve ateşsiz silahlarla avlanma için gerekli malzemeler bulunuyor.

toyota_sema-tundra-sportsman_det_ns_110310_717.jpg

toyota_sema-tundra-sportsman_rear_ns_110310_717.jpg

toyota_sema-tundra-sportsman_det_ns_1103103_815.jpg

toyota_sema-tundra-sportsman_det_ns_1103102_815.jpg

Etiketler
Ynt: Avcılar İçin Özel Tasarım "Toyota Tundra"

Bu fuar videosu;

http://www.youtube.com/watch?v=AZCZEQQRcBk

Bu da imalat videosu (Kesinlikle izleyin);

http://www.youtube.com/watch?v=NGIIoHC4x9M

cok guzel olmus elınızesaglık bırtek eksık gordum da kopek tasımak ıcı arkada ozel bıryer konulmamıs sanırım

BEN AV ICIN SUZUKI YAPMISSTIM SUAN ONU KULLANIYORUM AMA PIKUPLARA BIRAZ UZAGIM ANTALYADAKI AHMET USTAYLA BERABER LANDCRUSER A BU TARZ BIR UYULAMA YAPMA NYETIM VAR SUAN BKLEMEDEYIM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler