AVRUPA OTO SERVİS HAKKINDA

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CANADALI Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,181

CANADALI

Kamp II
Yer
İSTANBUL/idealtepe
Merhaba Arkadaşlar ;
İlgili servis seyrantepede ve telefonuna ulaşamadım , nedeni ise ;
1994 model cherokee xj hakkında bilgi ögrenmem gerek aracın motorunu bu servis toplamış . ( Metin Usta , Avrupa Oto )
ilgili servisle görüşmem gerek ve telefon numarasına bir türlü ulaşamadım. konu hakkında yardımcı olabilecek
arkadaşlara ihtiyacım var. ( aracı satın alma durumum var ) :smiley:
Saygılarımla

Etiketler
Ynt: AVRUPA OTO SERVİS HAKKINDA

aracın resmi falan varsa koyda can abi belki tanıyan vardır...

plakası varsa söle nebiliyim bak heycan yaptım gezilerde senin yokluğun hissediliyordu yeşil sahalara dönüysun demek

hadi hayırlı olsun abi..

Mithatcan' Alıntı:
aracın resmi falan varsa koyda can abi belki tanıyan vardır...

plakası varsa söle nebiliyim bak heycan yaptım gezilerde senin yokluğun hissediliyordu yeşil sahalara dönüysun demek

hadi hayırlı olsun abi..

Valla resim şimdilik yok ama plakası 34 rfs 83 Beyaz Renk 1994 model Cherokee xj

Sahibinin dediğine göre arac Seyrantepede Avrupa oto da rektifiye görmüş.
Ancak Motoru dinledim ... motor iticileri ( fincanlar) ses yapıyor... araç nasıl toplandı ise merak ediyorum şu ustanın bir telefonuna ulaşsammmm

bu fincanlar ileride nasıl bir problem yaratır.. ?

Mithatcan' Alıntı:
abi fiyat uygunsa al derim ufak ufak yaparız oynarız onla biliyosun xj'ler benim ilgi alanıma giriyor :smiley:

Oynıyacağız inşallah

bakalım ama şu fincan işi beni korkutuyor..

arabanın altında kırmızı amortisör var.. acaba özel amortisör mü ..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
Madafak

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR