avrupa seyahat

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SporTe Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,510

SporTe

Yeni Üye
şu anda askerim askerliğim bittiğinde bisiklet ile avrupa turu yapmak istiyorum. Bana ne kadara mal olur ? ingiltere ve ispanya kadar gitmek istiyorum gün sınırlaması yok 1 ay da olur 2 ayda. benim yanımda minimum ne kadar para olması gerekir ? Bilgisi olanlar daha önce böyle gezi yapanlar bilgilerini benimle paylaışırlarsa sevinirim.

Etiketler
Ynt: avrupa seyahat

Merhaba.Siteye hoşgeldiniz.2004 yılında eşimle beraber araba ile bir Avrupa ve Balkanlar seyehati yapmıştık.Toplam 18 ülke gezdik.O zaman ikibuçuk milyar civarı tutmuştu.Tabii çok iyi bir ön araştırma ile bu kadar ucuza maloldu.Bir çok yere çok erken rezervasyon yaptırmıştık. Üzerinden altı sene geçti ama elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışabilirim.Hayırlı tezkereler dilerim.

merhaba,çok guzel bir fikir bisikletle avrupa,insallah yapabilirsiniz,bizde 2011 de avrupa turu dusunuyoruz ailemle(arabayla) ..sayin edebiyatci bizede yardimci olursaniz seviniriz ::smiley:

ben kampta yapacağım için hesap ucuza gelecektir. şimdi yanıma arkadaş arıyorum. şimdilijk 2 kişyiz olmazsa iki kişi çıkacağız inş.

zamane4' Alıntı:
merhaba,çok guzel bir fikir bisikletle avrupa,insallah yapabilirsiniz,bizde 2011 de avrupa turu dusunuyoruz ailemle(arabayla) ..sayin edebiyatci bizede yardimci olursaniz seviniriz ::smiley:

Tabiki zevkle elimden geleni yaparım.Pek çok kişi böyle bir seyahate niyetlenir ama gerçekleştiren çok azdır. İnşallah siz gerçekleştirirsiniz de biz de zevkle anılarınızı okuruz buradan.Araba ile yapılan böyle uzun yolculuklarda gidilen yer kadar yolculuk da ayrı bir zevktir. Hele de aileniz ile gerçekleştirirseniz unutulmaz bir hatıra oluyor .Biz eşimle hala büyük bir mutlulukla hatırlarız o tatilimizi.O zaman çocuğumuz yoktu.ikimiz gezmiştik.Arabada da kaldık çok güzel otellerde de.Hatta eski bir derebeyi şatosunda da.Umarım siz de hiç unutamayacağınız güzel bir seyahat gerçekleştirebilirsiniz.Yolunuz açık olsun.

edebiyatçı' Alıntı:
Tabiki zevkle elimden geleni yaparım.Pek çok kişi böyle bir seyehate niyetlenir ama gerçekleştiren çok azdır. İnşallah siz gerçekleştirirsiniz de biz de zevkle anılarınızı okuruz buradan.Araba ile yapılan böyle uzun yolculuklarda gidilen yer kadar yolculuk da ayrı bir zevktir. Hele de aileniz ile gerçekleştirirseniz unutulmaz bir hatıra oluyor .Biz eşimle hala büyük bir mutlulukla hatırlarız o tatilimizi.O zaman çocuğumuz yoktu.ikimiz gezmiştik.Arabada da kaldık çok güzel otellerde de.Hatta eski bir derebeyi şatosunda da.Umarım siz de hiç unutamayacağınız güzel bir seyehat gerçekleştirebilirsiniz.Yolunuz açık olsun.
çok tesekkur ederim,bizde 3 cocugumuzla parise kadar gitmeyi dusunuyoruz insallah.yilbasindan sonra ciddi ciddi planlamalara baslayacagiz,en cok bizi dusunduren konu otel fiyatlari.Fransada akrabamiz oldugundan orada otelde kalmiyacagiz, ama uskup,makedonya,arnavutluk,italya vede almanyada otel fiyatlari uçuk olmaz insallah..

zamane4' Alıntı:
çok tesekkur ederim,bizde 3 cocugumuzla parise kadar gitmeyi dusunuyoruz insallah.yilbasindan sonra ciddi ciddi planlamalara baslayacagiz,en cok bizi dusunduren konu otel fiyatlari.Fransada akrabamiz oldugundan orada otelde kalmiyacagiz, ama uskup,makedonya,arnavutluk,italya vede almanyada otel fiyatlari uçuk olmaz insallah..
[/quo

Bir yıl kadar Kosova 'da kaldığımız için Makedonya'ya defalarca gittim.Oldukça ucuz bir ülke.Üsküp'te çok güzel bir otelde çok da ucuza konaklamıştık.Bence gezi planınıza mutlaka Bosna Hersek'i de eklemelisiniz. Hem akılalmaz ucuza konaklayabilir harika kebaplar ve börekler tadabilir hem de savaş görmüş delik deşik bir ülkeyi hayretle seyredebilirsiniz.Gezinizde otel yerine pansiyonları da tercih edebilirsiniz.Bosnada pansiyon oldukça yaygın.Çok daha ucuz ve sammi ortamlar oluyor.Geziniz kesinleşince ilk fırsatta otel rezervasyonu yaptırırsanız çok ucuza gelecektir.Güzergahınız ve zamanı netleşsin eminim bütçenize uygun yerler bulabilirsiniz.

iyi akşamlar zamane4 ,
planladığınız avrupa seyahati gerçekleşecekmi acaba.Bu konuda yardım istiyorum yol planı gerekli 20 haziranda yola çıkacagım.
yada araç ile giden arkadaşlardan yardım bekliyorum.tşk

iyi aksamlar tcborem,bizde 13 haziranda yola cikmayi planliyoruz, su anda bizde yol plani asamasindayiz sanirim yunanistandan yola cikacagiz , kesin bir plan yaptigimizda paylasiriz insallah...

tcborem ve zamane4 bisiklet turumu yapacaksınız kaç günlük bir tur olacak toplam bütçesi nedir bu konularda bilgi verirseniz bende gelmeyi düşünebilirim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,837
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
Madafak

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR