Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selamlar uzun zaman sonra tekrar siteye bir göz attım ve bu yaz gitmeyi planladığım italya başta olmak üzere bir iki haftalık tur için arkadaş arıyorum birlikte gezebileceğim. kadın arkadaş olması tercihimdir teşekkürler
ben bir tur firmasıyla gitmeyi çok daha uygun buluyorum ayrıca güvenli venedik italya roma bilfdiğimiz klasik tuor 500 EURO GİBİ BİR MALİYET VAR SANIRIM
KONUŞMAK İSTERSEN DEĞİŞİKLİ DE YAPABİLİRZİ DÜŞÜNÜRSEN VE BU ARADA TANIDIK TOUR ŞİRKETLERİYLE BU FİYATI DAHA UYGUNBİR MEBLAĞA DA ÇEKEBİLİRİZ BELKİ MESAJINI BEKLİYORUM BU ARADA NE İŞ YAPIYORSUN NEREDESİN KONUŞALIM BUNLARI MAİL DE VEREBİLİRM İSTERSEN HOŞÇAKAL
Merhaba
cevap verdiğin için teşekkür ederim...
daha önce hiç yurtdışı seyahatim olmadı tur konusunda da bir bilgim yok..
benim mail adresim de yildizimdeniz@hotmail.com
seninle konuşmak isterim...
görüşmek üzere şimdilik hoşçakal...