Ayanoff Power Dodge

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan altuncu57 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,263
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

altuncu57

Zirve
Yer
Ayancık/Sinop
Bir arkadaşıma ait olan Power tabir ettiğimiz kamyonet mi desem arazi taşıtı mı desem bilmem ki .Sizlerle paylaşmak istedim.Şu sıralar toplama aşamasında .iç döşemeleri yapılmakta.Genel özelliklerini tam olarak bilemiyeceğim fakat oldukça kuvvetli bir makina.yorumlarınızı bekliyorum.bu arada araç üzerinde 3 cyl. dizel fiat motor bulunmakta.önündeki mekanik vinç ile yüklü kamyonu çektiğini görmüştüm...resimler şimdilik bu kadar fırsat buldukça eklemeye çalışacağım.

Etiketler
Ynt: Ayanoff Power Dodge

100_7501.png 100_7502.png 100_7503.png 100_7504.png 100_7505.png 100_7506.png 100_7507.png

sizin paylaştığınız araç bunlardan hangisi bilmiyorum ama kasasıyla anormal derecede oynanmış kanısındayım. araç kaç model ?
bitmiş halini merakla bekliyorum saygılar

PowerWagon-1-01.jpg

dodge powerwagon.jpg

kupa nın üstü sanki bizim yerli dodge lerinkinden.kaput ta aynı şekilde.yanlardan ortaya doğru iki parça olmalıydı sanırım.ferforje tarzı ön bar cabası.

Eski hallerini bilmesem sesim çıkmazdı,
CJ 7 arkadaşımızın yüklediği resimlerdeki araçlardan bölgemizde bol miktarda vardı, birçoğu yakıt parasına yenildiği için dızel'e çevrildiler.
Bizim yaylamıza SİSDAĞI'na bu araçlarla giderdil Giresun, Eynesil İlçesinden iki araç vardı günlük gider gelirlerdi siteden bazı arkadaşlar bilirler.
Fakat burdaki aracın bence dört şeyi var, çamurluk, far koruma (panjuru koruyan orta kısım değil) vinci ve ismi.Gerisi başarılı bir şekilde bozulmuş.
Ustalık burda çok önemli benim bir kaportacı ustam vardı Muharrem usta şimdi işi bıraktı her işi almaz vede acele düzelt işim var gideyim kesinlikle işi almazdı.
Aldığı işi ya orjinali neyse öyle yapardı veya almazdı.Koplay değil usta olmak.
Kalın sağlıcakla.

__ C J 7 __' Alıntı:
sizin paylaştığınız araç bunlardan hangisi bilmiyorum ama kasasıyla anormal derecede oynanmış kanısındayım. araç kaç model ?
bitmiş halini merakla bekliyorum saygılar
kasada oynama yok orjinal kasası.bundan önce zaten üzerinde damper kasa vardı.modelini bilmiyorum.

sisdagili61' Alıntı:
Eski hallerini bilmesem sesim çıkmazdı,
CJ 7 arkadaşımızın yüklediği resimlerdeki araçlardan bölgemizde bol miktarda vardı, birçoğu yakıt parasına yenildiği için dızel'e çevrildiler.
Bizim yaylamıza SİSDAĞI'na bu araçlarla giderdil Giresun, Eynesil İlçesinden iki araç vardı günlük gider gelirlerdi siteden bazı arkadaşlar bilirler.
Fakat burdaki aracın bence dört şeyi var, çamurluk, far koruma (panjuru koruyan orta kısım değil) vinci ve ismi.Gerisi başarılı bir şekilde bozulmuş.
Ustalık burda çok önemli benim bir kaportacı ustam vardı Muharrem usta şimdi işi bıraktı her işi almaz vede acele düzelt işim var gideyim kesinlikle işi almazdı.
Aldığı işi ya orjinali neyse öyle yapardı veya almazdı.Koplay değil usta olmak.
Kalın sağlıcakla.
araçta çocukluk yıllarımdan hatırladığım kadarı ile üzeri tenteli idi.sac tavan kısmı sonradan yapıldı. yeni bişey değil.seneler önceki koşullarda yapılmış olan işçilik. araç zaten atıl bir vaziyette arkadaşın şantiyede durmakta idi. birazda ben ve arkadaşlarımın sıkıştırmaları ile dıştan toplattı.dediğiniz ustaları şimdilerde bulmak çok zor. araç toplamanın ne olduğunu çok iyi bilirim.çok zahmetli ve bir o kadarda sabırlı olmak gerektiği gibi.

Araç toplatmak hep para değildir birazda gönül işidir.İşi yapacak kişinin ustalığı ve işi yaptıranın bilerek bilinçli olarak yönlendirmesi bu yöndeki en önemli unsurdur.
Ben bu işlerden fazla anlamam bir dönem (kısa bir süre öncesine kadar) senede dört beş tane toplatacak kadar biraz bilgi sahibiyim yani sizler kadar olmasada biraz anlarım nede olsa ekmek kapımdı.Hiç bir arabayı satmak için toplatmadım hepsini binmek için toplatırdım ve nerdeyse işin yarısı bitmeden satmış olurdum.
Fakat inanın bu aracı bu şekilde kesinlikle toplatmazdım inanın aynı paralara çok güzel iş yapacak hemde zevkle yapacak usta bulunabilirdi.Yinede emekleriniz için çok sağolun.
Kalın sağlıcakla.

Araç zaten benim değil. Arkadaşın satmak gibi bir amacla toplattığını da zannetmiyorum.parasal konulara aklım ermez.bilinçli toplatmak ve işi bilene toplatmak konusunda sizinle hemfikirim. bir iş yapan kişi tarafında burun kıvrılarak yapılırsa o iş dediğiniz gibi sonrasında da pek tat vermiyor.zaten bu aracı ben toplasaydım bu şekilde toplamazdım.sizler kadar bilgi sahibi değilim derken biraz serzenişte bulunmuşsunuz.bence yanlış konuşmuşsunuz. eğer ya işiniz ya da zevkiniz gereği senede 3-5 araç toplayıp meydana getirmeden satıyorsanız sizden öğreneceğimiz işler olabilir.bundan da hiçbir zaman sıkıntı duymam. bilmediğimi sorarım öğrenirim araştırırım.bu araçlar konusunda benden bilgili olduğunuz kesin.çünkü bir geçmişiniz olmuş.bende işimden arta kalan zamanın büyük çoğunluğunu sanayide geçiren birisiyim. hatta okulda büyük kızıma öğretmeni sorduğunda babanız ne iş yapıyor diye sanayici dediğini biliyorum.herneyse .zaten bu araç dediğim gib atıl vaziyette bir kenarda duruyordu. arkadaş bizimle beraber dalda dorukta gezmek için ayağımı yerden kessin misali toplattı.teşekkürler...

Ben serzenişte bulunmadım, sadece yapılan işi hiç beğenmedim.
Heleki böyle bir araç ve piyasada çok az sayıda olup toplatan arkadaşımız gibi böyle bir araca masraf edebilecek ekonomik durumda olan birisi bu aracı çok daha güzel toplata bilirdi.
Ayancık, Samsun ve Ankara'ya çok uzak değil bu değerli aracı oralarda çok mükemmel toplatabilirdi.Yinede arkadaşımızı tebrik ediyorumki böyle bir aracı yürütmek için masraf etmiş.
Güle güle kullansın, artık birlikte iken batmaktan korkmayın.
Kalın sağlıcakla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,096
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri