Serko' Alıntı:benim araç satılmamış olursa, katılabilirim![]()
Serko' Alıntı:benim araç satılmamış olursa, katılabilirim![]()
Serko' Alıntı:sağolun arkadaşlar, buralardayım, aracı satmaya karar verdim, bir arkadaş almak istedi ama kesin değil...
pazar günü gelmeye çalışcam, ben yine aracı yormadan kenardan kenardan takılırım![]()
cok kötü allahtan cocuk inmiş aractanyabrothers' Alıntı:arkadaşlar şu topicteki video ya bi bakın çıkarılacak çok ders var
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=69439.0
murat çelik' Alıntı:cok kötü allahtan cocuk inmiş aractanya
tiskeli' Alıntı:arkadaşlar güzergahımız yenikent eski bucuk köyünden füze üssüne çıkacağız tepeden başayaş köyüne inerek ayaş yoluna çıkacagız ankara istikametine doğru 3-5 km gidip karayolları bölge müdürlügü karşısından dağa saracağız 7km ileride bulunan gökçebağ köyüne ineceğiz sol tarafa yönelip bayram köyüne tekrar sağa dönüp 6km sonra ılıca köyüne ineceğiz burada eskiden kum ocağı olarak kullanılan 200-300 dönüm büyüklüğünde engebeli her aracın kendini deneyebileceği boş alan var gezimizde bahar mevsimi içinde olmadığımızdan pek yeşillik göremeyeceğiz güzergahımız üzerinde pek büyük olmayan 3 tane göl var füze üssünden ankara manzarası gökçebağ köyüne inmedende ayaş ovasını göreceğiz yağmur yağsaydı dahada güzel olurdu kısaca anlatmaya çalıştım
Serko' Alıntı:diyelim abi, gelebilcem gibi görünüyor...
hoş geldin serkanSerko' Alıntı:diyelim abi, gelebilcem gibi görünüyor...
murat çelik' Alıntı:hoş geldin serkan![]()