Ayaş Off Road Gezisi (6 mart 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan brothers Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 271
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,252
Ynt: Ayaş Off Road Gezisi (6 mart 2011)

mserdemir' Alıntı:
sen ne deıyorsun perşan oldum bıldıgın gıbı degıl rezıllıgın doruk noktasındaydım hep o tamer yuzunden yaktı benı seyrettınmı vıdeoyu hamdı abıye murata falan hepsıne fena diş bılıyorum ;D ;D

senin yerinde olsam bunlara inat, paletli bir unimog yapardım :D

Etiketler

Serko' Alıntı:
senin yerinde olsam bunlara inat, paletli bir unimog yapardım :D

az kaldı bakalım onuda yapacagım baktım olmadı zpt alıp getırcem

ee sen ne yaptın arabayı satıyormussun satınca ne yapacaksın alacakmısın 4*4

mserdemir' Alıntı:
az kaldı bakalım onuda yapacagım baktım olmadı zpt alıp getırcem

ee sen ne yaptın arabayı satıyormussun satınca ne yapacaksın alacakmısın 4*4

bakalım henüz belli değil, satılırsa bir süre almıcam

Serko' Alıntı:
bakalım henüz belli değil, satılırsa bir süre almıcam

hayırlısı olsun
ama ne zaman gezılere gelmek ıstersen bır aloon yeter bılıyorsun

:smiley: :smiley: :smiley:
Herkeze iyi eğlenceler.
Bol çamurlu fotoğrafları bekliyorum. :smiley:

TnaTkmen' Alıntı:
:smiley: teşekkürler serkan abi :smiley: ama Tuna Bu seferde yok,sen katıl bence eğlenceli olacağa benziyor :D
Fotolarını bekliyorum :smiley:

Hamdi Abi yoksa, sen yine takıl, birsürü araç var, bizim araç da yer var diyecem ama benim de gideceğim kesin değil :D

Serko' Alıntı:
Hamdi Abi yoksa, sen yine takıl, birsürü araç var, bizim araç da yer var diyecem ama benim de gideceğim kesin değil :D
Abi ben SAKARYA'dayım zaten orada olsam sormam atlarım bi arabaya :smiley: yer problem olmaz benim için biliyorsun da malesef :smiley:
Babamda istesede gelemez araç şuanda bende :D :D ben buralarda takılıyorum merak etmesin :D ;D ;D

TnaTkmen' Alıntı:
:smiley: teşekkürler serkan abi :smiley: ama Tuna Bu seferde yok,sen katıl bence eğlenceli olacağa benziyor :D
Fotolarını bekliyorum :smiley:

TnaTkmen' Alıntı:
Abi ben SAKARYA'dayım zaten orada olsam sormam atlarım bi arabaya :smiley: yer problem olmaz benim için biliyorsun da malesef :smiley:
Babamda istesede gelemez araç şuanda bende :D :D ben buralarda takılıyorum merak etmesin :D ;D ;D

haha artizzzzz ne yapıyorsun sen gel gelll senın sırtını bı ben yere getırcem

len özledım valla abıcım gel bıran once

babanın arabasını mahfet orda hatta sende kaldın gelmesın buraya bızı madara ettı 2 hafta once seyretmıssındır vıdeoyu

mserdemir' Alıntı:
haha artizzzzz ne yapıyorsun sen gel gelll senın sırtını bı ben yere getırcem

len özledım valla abıcım gel bıran once

babanın arabasını mahfet orda hatta sende kaldın gelmesın buraya bızı madara ettı 2 hafta once seyretmıssındır vıdeoyu
Kesin konuşmamak lazım selim abi :D ben babamın oğluyum babamda sanırım 2 hafta önce madara etmiş seni :smiley: sonradan haberim oldu şuç bende uyarmadım seni :D
Şaka bi yana geçmiş olsun ;D ;D Hem bende sizin gibi abiler varken benim sırtım yere gelmez ;)
Bene çook ölzedim sizleri,yaza kadar yoğun tempoda idmanlar var yazın gelirsiniz artık izlemeye :smiley:
Araba konusunda ben burda arabama gül gibi bakıyorum no problem :D

TnaTkmen' Alıntı:
Kesin konuşmamak lazım selim abi :D ben babamın oğluyum babamda sanırım 2 hafta önce madara etmiş seni :smiley: sonradan haberim oldu şuç bende uyarmadım seni :D
Şaka bi yana geçmiş olsun ;D ;D Hem bende sizin gibi abiler varken benim sırtım yere gelmez ;)
Bene çook ölzedim sizleri,yaza kadar yoğun tempoda idmanlar var yazın gelirsiniz artık izlemeye :smiley:
Araba konusunda ben burda arabama gül gibi bakıyorum no problem :D

ıyı ıyı sen arabaya degılde kendıne bak ,inşallah senın meydana cıktıgın zaman bızde yanında olacagız ,bakalım sımdılık planlarda var hamdı abı yan cızmezse

mserdemir' Alıntı:
ıyı ıyı sen arabaya degılde kendıne bak ,inşallah senın meydana cıktıgın zaman bızde yanında olacagız ,bakalım sımdılık planlarda var hamdı abı yan cızmezse
İnşallah abi çok isterim yanımda olmanızı :smiley: Babam yan çizmez.

TnaTkmen' Alıntı:
İnşallah abi çok isterim yanımda olmanızı :smiley: Babam yan çizmez.

valla bu aralar babana atabıldıgım kadar camur atacagım artık ıdare et fena diş bılıyorum bıldıgın gıbı degıl ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,040
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR