Ynt: Ayazağa Bahçeköy Kısırkaya Civarı Off-Road Gezisi (14 Aralık 2008)
Çağrı kardeşim 3.5 makinayla 10 numara off road yapıyorsun helal olsun,bizim l 200 e el attın eksik olma ,yalnız mangal işibiraz gümbürtüye gitti ama gözümüz off roada doydu nasıl olsa karnımız her yerdr doyar ;D
gezenbilir ailesi oldukça büyük bir aile , aynı güne rastlayan İzmit gezisi nedeniyle bir yoğunluk var , bu yavaşlamaya neden olabilir ; hepimiz bundan etkileniyoruz
bull' Alıntı:
Çağrı kardeşim 3.5 makinayla 10 numara off road yapıyorsun helal olsun,bizim l 200 e el attın eksik olma ,yalnız mangal işibiraz gümbürtüye gitti ama gözümüz off roada doydu nasıl olsa karnımız her yerdr doyar ;D
olsun Tarık abi mangal her yerde olur off road konusundada peşinizden yetişiyoruz inşallah camiyayı boş bırakmamak lazım 10 numara makinayla herkes off road yapar önemli olan zoru başarmak çabalamak yoksa alırım dayının ordaki suzuki samurai öttürürüm ortalığı 3,5 off road olayını kavramak için muhteşem bi araç tamamen orjinal halde üzerinde hala 2200 cc 4 silindir harikan motoru var bnm taktığım sadece 4 ok 144 67 model ama keçi gibi saolsun yolda bırakmıyo hakkından fazlasını veriyor tam 1 senedir beraberiz 3,5 la...
valla emreciğim ben hiçbir şey sölemiyorum akşam sizin zorlandığınız hatta birçok arkadaşın battığı yeri ve çıktığınız rampaları ben 2 çeker tamamladım onların fotolarıda var istewrsen veriyim çerçevelet yada ben çerçeveletip sana hediye idiyim eee 2 çeker fazlasını bile yaptı fronti ama bir dahaki gezide 4 çeker olarak görüşürüz inşallah saygılar burada eeg52 ah be abi çizdirdin karizmamızı yawww