Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)
eeg52' Alıntı:
çok merak ettiğim bir konu var bu arada acaba şu anda yürür vaziyette olan bu araçlar rekabete kalktıkları 50 li ,60 lı model cj ler kadar uzun yaşayabilecekler mi ?
Keşke onların bu durumunu görebilecek kadar ya uzun bir ömrüm olsa !.................... ;D
Kesinlikle haklisin,
Ben CJ´mi satmadan önce bu araba benimle birlikte yasayacak derdim.....!
Bence CJ`ler en az bir 30 sene daha yasayacaklar. Akilli olan bir cj alip hayati boyunca saklar, korur. Bir gün gelecek bu arabalar bir servet edecek.
Su anda kullandigimiz tekniloji harikasi rabalarin hepsi 10-15 sene sonra yok olacak. Ama CJ aynen kalacak. Cok yakinda tekrar bir CJ yapacagim ve son olacak. Asla satmayacagim. &0-70 yasina kadar yasarsam harika olur bir cj ile....!
Sadece anlayan anlar.....!
Ve sadece gercek bir CJ sahibi bir anlam verebilir.
Tek gercek arazi araci JEEP CJ serisidir.
Gerisi göstermelik.....!
" SENI SEVIYORUZ CJ "
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)
2 gündür yogun giribim yatak döşek yatıyorum gözümü açdigim anda penceremden otoparka cj bakıyorum
sanki gel beni gezdir dergibi bakıyo bana bunu birtek cj si olan bilir ilkdefa hafta sonu ayrı kalıcaz sanırım
ya dostlar çok duygusal olamdımı ???.........olsun be CJ bu sevilmezmi arazide tek haklısın ergün abi haklısın deniz Cjci olarak yanınızdayım .....ben zaten adını koydum 3. oğlum
evedilaz' Alıntı:
2 gündür yogun giribim yatak döşek yatıyorum gözümü açdigim anda penceremden otoparka cj bakıyorum
sanki gel beni gezdir dergibi bakıyo bana bunu birtek cj si olan bilir ilkdefa hafta sonu ayrı kalıcaz sanırım