Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eeg52 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,840
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 150,985
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

bız ıkı arac eşlerı getırıyoruz.

Etiketler
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

gayet tabii getirin arkadaşlar sonra inanmazlar nerede olduğunuza , hiç olmazsa çamuru paylaşırlar.......... :smiley:

eeg52' Alıntı:
çok merak ettiğim bir konu var bu arada acaba şu anda yürür vaziyette olan bu araçlar rekabete kalktıkları 50 li ,60 lı model cj ler kadar uzun yaşayabilecekler mi ?

Keşke onların bu durumunu görebilecek kadar ya uzun bir ömrüm olsa !.................... ;D

Kesinlikle haklisin,
Ben CJ´mi satmadan önce bu araba benimle birlikte yasayacak derdim.....!
Bence CJ`ler en az bir 30 sene daha yasayacaklar. Akilli olan bir cj alip hayati boyunca saklar, korur. Bir gün gelecek bu arabalar bir servet edecek.
Su anda kullandigimiz tekniloji harikasi rabalarin hepsi 10-15 sene sonra yok olacak. Ama CJ aynen kalacak. Cok yakinda tekrar bir CJ yapacagim ve son olacak. Asla satmayacagim. &0-70 yasina kadar yasarsam harika olur bir cj ile....!
Sadece anlayan anlar.....!
Ve sadece gercek bir CJ sahibi bir anlam verebilir.
Tek gercek arazi araci JEEP CJ serisidir.
Gerisi göstermelik.....!
" SENI SEVIYORUZ CJ "

2 gündür yogun giribim yatak döşek yatıyorum gözümü açdigim anda penceremden otoparka cj bakıyorum
sanki gel beni gezdir dergibi bakıyo bana bunu birtek cj si olan bilir ilkdefa hafta sonu ayrı kalıcaz sanırım

ya dostlar çok duygusal olamdımı ???.........olsun be CJ bu sevilmezmi arazide tek haklısın ergün abi haklısın deniz Cjci olarak yanınızdayım .....ben zaten adını koydum 3. oğlum

evedilaz' Alıntı:
2 gündür yogun giribim yatak döşek yatıyorum gözümü açdigim anda penceremden otoparka cj bakıyorum
sanki gel beni gezdir dergibi bakıyo bana bunu birtek cj si olan bilir ilkdefa hafta sonu ayrı kalıcaz sanırım

çok geçmiş olsun Deniz kendine dikkat et biraz ,acil şifalar kardeşim.... :smiley:

farkındayım kardeşim o yüzden her akşam bir adet tylolhot sıcak sıcak içip öyle yatıyorum zımba gibi önleyici valla.......... :smiley:

Bukadar CJ varken anlaşılan Ananne yokuşunda trafik baya sıkışık olacak. Neyse ki Suzukilerimiz ufacik tefecik, en azindan aralardan makas yaparak ilerleriz :smiley:

havan batsın emi Tuncay fındık kurdu gibi aralardan gerçekten de kaçarsın.............. :smiley:

Bol bol erzak koymak lazim bagaja, battaniye falan, CJ'ler soğuk olur :smiley:

Hernekadar CJ nin içi soğuk olursa da kullananın içindeki CJ aşkı ,sevgisi ,bağımlılığı ateşten gömlek gibi sarar adamı !............... ;D

Hal böyle iken hamallık yapmış olursunuz kardeşim.... :smiley:

Hammallik olur mu abi,
sizinki CJ sevgisiyse bizimki de arkadas sevgisi. Zevkle taşırız ne gerekirse. :smiley:

bull' Alıntı:
kola kutusuna 4 teker koymuşlar sonra nemi olmuş suziki 4 çeker olmuş :D :D :D :D
klimada koymuşlar ama ;D

doom' Alıntı:
klimada koymuşlar ama ;D
ewewt doom katılıyorum hidrolik direksiyon abs yağmur yağdığı zaman içeriye su almıyor şemsiye açmıyoruz cj ciler gibi deilmi yaaa:smiley:)) muhaaaaaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,047
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri