eeg52 Zirve Mesajlar 1,501 Tepkime Puanı 0 28 Şub 2009 #1,025 Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009) beatrix' Alıntı: Bence en dogru kararverildi...! Acik söylüyorum katilim 40`i buldugunda gelmekten yavas yavas vazgecmeye baslamistim..... Simdi daha keyifli olacagina inaniyorum.... Bravo....! isabetli bir karar....! Genişletmek için tıkla ... aşkolsun Ergun kardeşim sırf sen mutlu ol diye iptal bile edebiliriz yani ,sen olmadan olur mu yaaaa........
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009) beatrix' Alıntı: Bence en dogru kararverildi...! Acik söylüyorum katilim 40`i buldugunda gelmekten yavas yavas vazgecmeye baslamistim..... Simdi daha keyifli olacagina inaniyorum.... Bravo....! isabetli bir karar....! Genişletmek için tıkla ... aşkolsun Ergun kardeşim sırf sen mutlu ol diye iptal bile edebiliriz yani ,sen olmadan olur mu yaaaa........
eeg52 Zirve Mesajlar 1,501 Tepkime Puanı 0 28 Şub 2009 #1,026 Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009) evedilaz' Alıntı: eylencelibi parkur mangaldan öncemi sonramı alırsınız Genişletmek için tıkla ... keyfiniz bilir ,öncesi sonrası kişilere kalıyor orada görün karar verin ..............
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009) evedilaz' Alıntı: eylencelibi parkur mangaldan öncemi sonramı alırsınız Genişletmek için tıkla ... keyfiniz bilir ,öncesi sonrası kişilere kalıyor orada görün karar verin ..............
Mithatcan Zirve Mesajlar 1,106 Tepkime Puanı 2 Yer İSTANBUL ATAŞEHİR 28 Şub 2009 #1,027 Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009) ergun abiiiii verdiğin söze ne olduuuu
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009) ergun abiiiii verdiğin söze ne olduuuu
reis28 Ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil. Mesajlar 2,944 Tepkime Puanı 4 Yer istanbul 28 Şub 2009 #1,028 Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009) tarihte belgratayım kısmetse tam donanımlı olarak her koşulda
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009) tarihte belgratayım kısmetse tam donanımlı olarak her koşulda
eeg52 Zirve Mesajlar 1,501 Tepkime Puanı 0 28 Şub 2009 #1,029 Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009) Mithatcan' Alıntı: ergun abiiiii verdiğin söze ne olduuuu Genişletmek için tıkla ... benim bildiğim Ergun herşeyi yer sözünü yemez...........
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009) Mithatcan' Alıntı: ergun abiiiii verdiğin söze ne olduuuu Genişletmek için tıkla ... benim bildiğim Ergun herşeyi yer sözünü yemez...........
eeg52 Zirve Mesajlar 1,501 Tepkime Puanı 0 28 Şub 2009 #1,030 Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009) reis28' Alıntı: tarihte belgratayım kısmetse tam donanımlı olarak her koşulda Genişletmek için tıkla ... muhakkak ,kısmetse bekleyeceğiz kardeşim.........
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009) reis28' Alıntı: tarihte belgratayım kısmetse tam donanımlı olarak her koşulda Genişletmek için tıkla ... muhakkak ,kısmetse bekleyeceğiz kardeşim.........
ömrümü7ler ...BARATOĞLU... Mesajlar 1,728 Tepkime Puanı 1 Yaş 44 Yer İstanbul 1 Mar 2009 #1,031 Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009) heyecanla 8 mart'ı bekliyorum
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009) heyecanla 8 mart'ı bekliyorum
Mithatcan Zirve Mesajlar 1,106 Tepkime Puanı 2 Yer İSTANBUL ATAŞEHİR 1 Mar 2009 #1,032 Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009) eeg52' Alıntı: benim bildiğim Ergun herşeyi yer sözünü yemez........... Genişletmek için tıkla ... abi gelmeyi düşünmüyorum der gibi duydumda yanlış hatırlamıyosam.. ondan bi soriym dedim
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009) eeg52' Alıntı: benim bildiğim Ergun herşeyi yer sözünü yemez........... Genişletmek için tıkla ... abi gelmeyi düşünmüyorum der gibi duydumda yanlış hatırlamıyosam.. ondan bi soriym dedim
eeg52 Zirve Mesajlar 1,501 Tepkime Puanı 0 1 Mar 2009 #1,033 Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009) yok yok az kalsın vazcayacakmışşşşş bilmiyor ki başına neler gelir öyle yaparsa ... hay Allah aleni yazdık ya ama duymaz (okumaz ) değil mi?......
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009) yok yok az kalsın vazcayacakmışşşşş bilmiyor ki başına neler gelir öyle yaparsa ... hay Allah aleni yazdık ya ama duymaz (okumaz ) değil mi?......
Mithatcan Zirve Mesajlar 1,106 Tepkime Puanı 2 Yer İSTANBUL ATAŞEHİR 1 Mar 2009 #1,034 Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009) ))))
ömrümü7ler ...BARATOĞLU... Mesajlar 1,728 Tepkime Puanı 1 Yaş 44 Yer İstanbul 1 Mar 2009 #1,035 Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009) ergican abi eğer metin şentürk olsaydı göremezdi
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009) ergican abi eğer metin şentürk olsaydı göremezdi
eeg52 Zirve Mesajlar 1,501 Tepkime Puanı 0 1 Mar 2009 #1,036 Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009) yok be yeğenim sadece o değil bakar görmezler de var onları unutmayalım...
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009) yok be yeğenim sadece o değil bakar görmezler de var onları unutmayalım...
ömrümü7ler ...BARATOĞLU... Mesajlar 1,728 Tepkime Puanı 1 Yaş 44 Yer İstanbul 1 Mar 2009 #1,037 Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009) eeg52' Alıntı: yok be yeğenim sadece o değil bakar görmezler de var onları unutmayalım... Genişletmek için tıkla ... haklısın abi
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009) eeg52' Alıntı: yok be yeğenim sadece o değil bakar görmezler de var onları unutmayalım... Genişletmek için tıkla ... haklısın abi
doom Kamp II Mesajlar 205 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 1 Mar 2009 #1,038 Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009) ergican abi soft derken anneanneden bahsettin dimi ?
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009) ergican abi soft derken anneanneden bahsettin dimi ?
eeg52 Zirve Mesajlar 1,501 Tepkime Puanı 0 1 Mar 2009 #1,039 Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009) hayır oranın neresi soft olur ki ,donanımsız araçlar var aramızda ,sana göre soft belki ama şu an çok kötü orası...... akşamı ederiz yoksa orada soft diye girmeye kalkarsak ,oraya uğramak yok onun yerine size babaanne var......... ;D
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009) hayır oranın neresi soft olur ki ,donanımsız araçlar var aramızda ,sana göre soft belki ama şu an çok kötü orası...... akşamı ederiz yoksa orada soft diye girmeye kalkarsak ,oraya uğramak yok onun yerine size babaanne var......... ;D
doom Kamp II Mesajlar 205 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 1 Mar 2009 #1,040 Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009) eeg52' Alıntı: hayır oranın neresi soft olur ki ,donanımsız araçlar var aramızda ,sana göre soft belki ama şu an çok kötü orası...... akşamı ederiz yoksa orada soft diye girmeye kalkarsak ,oraya uğramak yok onun yerine size babaanne var......... ;D Genişletmek için tıkla ... ayıp olur ergican abi anneanne küser bize gitmezsek
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009) eeg52' Alıntı: hayır oranın neresi soft olur ki ,donanımsız araçlar var aramızda ,sana göre soft belki ama şu an çok kötü orası...... akşamı ederiz yoksa orada soft diye girmeye kalkarsak ,oraya uğramak yok onun yerine size babaanne var......... ;D Genişletmek için tıkla ... ayıp olur ergican abi anneanne küser bize gitmezsek