Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eeg52 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,840
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 149,665
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

beatrix' Alıntı:
Bence en dogru kararverildi...!
Acik söylüyorum katilim 40`i buldugunda gelmekten yavas yavas vazgecmeye baslamistim.....
Simdi daha keyifli olacagina inaniyorum....
Bravo....! isabetli bir karar....!

aşkolsun Ergun kardeşim sırf sen mutlu ol diye iptal bile edebiliriz yani ,sen olmadan olur mu yaaaa........ :(

Etiketler
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

evedilaz' Alıntı:
eylencelibi parkur mangaldan öncemi sonramı alırsınız :smiley:

keyfiniz bilir ,öncesi sonrası kişilere kalıyor orada görün karar verin .............. :smiley:

tarihte belgratayım kısmetse tam donanımlı olarak her koşulda

Mithatcan' Alıntı:
ergun abiiiii verdiğin söze ne olduuuu :smiley:

benim bildiğim Ergun herşeyi yer sözünü yemez........... :smiley:

reis28' Alıntı:
tarihte belgratayım kısmetse tam donanımlı olarak her koşulda

muhakkak ,kısmetse bekleyeceğiz kardeşim......... :smiley:

heyecanla 8 mart'ı bekliyorum

yok yok az kalsın vazcayacakmışşşşş bilmiyor ki başına neler gelir öyle yaparsa ... :smiley:
hay Allah aleni yazdık ya ama duymaz (okumaz ) değil mi?...... :smiley:

ergican abi eğer metin şentürk olsaydı göremezdi :D

yok be yeğenim sadece o değil bakar görmezler de var onları unutmayalım... :smiley:

ergican abi soft derken anneanneden bahsettin dimi ?

hayır oranın neresi soft olur ki ,donanımsız araçlar var aramızda ,sana göre soft belki ama şu an çok kötü orası...... :smiley:

akşamı ederiz yoksa orada soft diye girmeye kalkarsak ,oraya uğramak yok onun yerine size babaanne var......... ;D

eeg52' Alıntı:
hayır oranın neresi soft olur ki ,donanımsız araçlar var aramızda ,sana göre soft belki ama şu an çok kötü orası...... :smiley:

akşamı ederiz yoksa orada soft diye girmeye kalkarsak ,oraya uğramak yok onun yerine size babaanne var......... ;D
ayıp olur ergican abi anneanne küser bize gitmezsek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,042
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri