Aydın'da OffRoad

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan huzzik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 84
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,426
Ynt: Aydın'da OffRoad

inşallah birazdaha sesimizi duyan olur gelen sayısıda artar ben bisiklet grubuna biraz çıtlattım tam bir program yazarsanız bende onlara ulaştıracağım eğer önceden belirli bir organizasyon yoksa onlarda değerlendirecek grubun durumuna göre
 

Etiketler
Ynt: Aydın'da OffRoad

Arkadaşlar ben aydın nazilli de oturuyorum..sırf bu iş için bir pickup aldım..her hafta sonu kendimce biryerlere gidiyorum..karşı karıncalı dağın orman yollarını öğrendim sayılır..eğer burada bu işe meraklı arkadaşlar varsa güzel bir ekip kurulabilir...irtibata geçelim..selamlar..
 

Ynt: Aydın'da OffRoad

Ben 3-4 senedir bizim yörede off road grubu olmadığı için izmirdeki arkadaşların yaptığı etkinliklere katılmaktayım, ancak sevinerek görüyorum ki aydında da off road meraklıları artmakta.. sökede şimdilik 3-4 araba olduk yavaş yavaş da haftasonu gezilerine başladık, umarım devamı gelir. geçen hafta yaptığımız eglenceli geziden bir kaç kare yüklüyorum:

DSC01405


DSC01406


DSC01415


DSC01418


DSC01422
 









Ynt: Aydın'da OffRoad

paramedik' Alıntı:
Ben Nazilli'yim. Aydın'da oturuyorum. Cipim yok ama herkes şoförlük de yapmaz herhalde.Eğer ki nöbetim olmazsa sizlere kopilotluk yapabilirim :smiley:.
 

Ekli dosyalar

  • Dağemiri-Karlık Zirve.kmz
    37 KB · Görüntüleme: 187




Ynt: Aydın'da OffRoad

herkeze hayırlı bayramlar....
aydına bi off road aracı daha eklenti sitemizden bogac abinin aracını aldım 3 gün önce ...sağolsun selçuk kardeşim( oto gürbüz jeep yedek parca) sağolsun..
yakın zamnda fotolarıda yükleyecem asıl önemli olan sökeli gezenbilirciler le ve ilçelerdeki arkadaşlarla bi buluşalım tanışalım başlıyalım gezilere..
samet özgen 0549 738 62 14 cep numaran bağları koparmayalım
aydın ovası jeep yuvasııı
:smiley:
 

Ynt: Aydın'da OffRoad

gercekten sesımızın ulastıgını bılmek çok guzel...ayrıca etkınlıklere katılacak ve etkınlık yapmayı seven arkdaslarıma cok teskkur ederım.. aydın merkez bulunmaktayım..musaıt oldugum surece etkınlıklere katyılmaya calısacagım..
irtibat tel: 0543 845 94 34
 


Ynt: Aydın'da OffRoad

mrb arkadaşlar 12,12,2010 tarihinde (bu pazar) günü yapılacak tanışma ve gezi mize tüm aydın il ve ilçelerindeki gezenbilirciler ile sitemizdeki tüm üyeler davetlidir. aydın da bey cami önünde toplanılacaktır. saat 11,30 12,30 toplanılacak tüm araçlar konvoy şeklinde hareket edecek pikniğimiz ve ateş etrefındaki fotoları ayrıca konvoy fotolarımızı katılamayan diğer arkadaşlar için sitede yayınlanacaktır(kimse üzülmesin bidahaki buluşmaya)))):smiley:
not..cumartesi akşamı 11,11,2010 saat 20,30 da aydın mimar sinan mahallesi ili ihsan paşa bulvarı ÖZKARDEŞ MANDIRA 3, şube önünde toplanılıp gezi rotası ve eksiklikler tamamlanacaktır. fikri olan arkadaşları bekliyoruz.
camurumuz bol yolumuz açık olsun!

SDC11726
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,441
Mesajlar
1,518,006
Kayıtlı Üye Sayımız
172,098
Kaydolan Son Üyemiz
mesut44dg

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst