Aydın'da OffRoad

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan huzzik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 84
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,457
Ynt: Aydın'da OffRoad

BEN NAZİLLİDENİM ARACIMIN YAPILMASINI BEKLİYORUM AMA PARÇA BULAMIYORUZ NAZİLLİDE EĞER AYDINDA VARSA BİLGİLENDİRENDE OLURSA ÇOK SEVİNİRİM 93 model suzuki vitara otomatik vites 1.6 16v

Etiketler

merhaba ! ben Aydın'da yaşıyorum, off road meraklısıyım..katılmak isterim size.

slm arkadaslar ben Aydin Cine`liyim.12 yildir kirgizistan`da yasiyorum.

hele o jeep WILLYS cocukluguma goturdu beni.Baannemle pazara giderdik o jeeple koyden sehre..:smiley:))

Aydinimizi iceren bu fotolari hep gormek isteriz..hasretimi trasliyorsunuz,tesekkurler...

Aydın civarındaki off road parkurları hakkında detaylı bilgisi olan arkadaş var mı ?

slm.. sanırım özel olarak yapılmış off road parkuru yok..fakat bızler paşa yaylası giden toprak yolu ve aydın - tireyi birbirine dag baglayan ham yolları kullanıyoruz.. başka gidilecek yerler varmı bilmıyorum ..

Karlık çatalını ve oradan Tire'ye ulaşan yolu bilen var mı arkadaşlar ?

tireye geçen yoll .. bızm gıttıgımız fakat tıreye ulaşmadan döndugumuz yolu dıyosunuz galıba .. eger oysa cok kullandık o yoluu :smiley:))

tamamen orman içinden geçen yolu kastediyorum..oradan Tireye ulaşmak istiyorum ama rotayı tam bilemiyorum

evett..aynı yerden bahsedıyoruz sanırım.. bıze ulasırsanız gereklı rotayı verebılırız.. fakatt.. bız hıc yolun sonuna gıtmedık ..oraları ıyı bılenlerden yolu ogrendık..zaten baska da cıkış yokmuşş.. yola bır kere gırdgınızde bıtış yerii tiree ::smiley:) genelde bu yolu koyluler vede ormancılar kullanıyo ..bıde bıızm gıbı off-road sevenler..saygılarımla..

Çok keyifli organizasyonlar yapıyor gibisiniz kutluyorum yakın olsak katılmayı canıgönülden isterdim.

inşallah aydın e civarında toplanıla bilir sizlere katılmayı yürekten istiyorum

selam gezenbilir,jeep ve doğa sevdalısı olarak teşekkür ediyorum paylaşımınız için ben Ersin Şenol Pamukören'den (obam restoran) planlanan gezilerinizde vakit olursa katılmak isterim. 05263792158

DSC00131.jpg

obam' Alıntı:
selam gezenbilir,jeep ve doğa sevdalısı olarak teşekkür ediyorum paylaşımınız için ben Ersin Şenol Pamukören'den (obam restoran) planlanan gezilerinizde vakit olursa katılmak isterim. 05263792158
Ersin bey,merhaba! Aralık ayı içinde planlıyoruz bir gezi. Katılmak isterseniz benimle iletişim kurun. Aracınızın modeli nedir?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,818
Kaydolan Son Üyemiz
erenbey44

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR