KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Değerli Aydın'lılar...
biz Jeep markasının gündelik kullanımda olduğu ilk yer olarak Aydın'ı tanıdık..
Zeytinliklerde çalışırken bile off-road standarttır Aydın'da.. ;D
gündelık hayatta off-road seklınde jeep kullanılan tek yer aydınn..bu kadar jeep cok oldgu yerde bız bu jeep sahıblerıne ulasamamak ..sesımızı tam anlamıyla duyuramamak benı uzuyo..( tekrardan söyluyorumm.) illakı gelmek ıcın aracınızn olması lazım degılll...aılecek gellıp gezılerımızı katılabılırısnız.. etrafınızda böyle aktıvitelerı katılmak isteyenleri bizlerı yönlendiririseniz cok sevınırım.. sizlerden bu konuda yardım beklıyorum..daha çok kişilere ulasmamız gerek....şimdiden duyarlılıgınız için teskkurler....
msn.(efearif_09@hotmail.com)
bizlere ulasabileceginzi irtibat tell
Şelçuk Eroglu: 0505 518 13 64
Arif Kalem : 0543 845 94 34
Samet Özgen: 0549 738 62 14 NOT: hepınızı beklıyorumm... ateşin basında bır yudum çay ile fasıl yapmaya)
Arkadaşlar Aydın Paşa Yaylası gezimizden fotoğraflar.... Fazla değil 4 araç gittik ama gerçekten çok eğlenceliydi... 26 Aralıkta bir gezi daha yapmayı planlıyoruz... Gelmek isteyen herkesi bekleriz... Benimle (Selçuk Eroğlu), peynirci09 (Samet Özgen) ya da arif09 (Arif Kalem) ile irtibata geçebilirsiniz bizlere eşlik etmek isterseniz...
aydınımızın görülmemiş yerlerını keşif yapmak için daha bekleyecekmyız dıye dusunurken .. dedık olsun şimdilik 3 araba gıdelım belkı bıze katılmak ısteyen olur sonra dıyerekten ılerledık .. gercekten cok guzeldııı..dostlarla gecırılen vakıt ise paha biçilmezz... suyun içinden gıtmek çok zevkliii... tavsıyemm .. ayrıca tum arkadslarımızı bı dakı keşif gezımıze beklıyorumm...
Ben Söke'den Bilge,
4x4 Dodge çift kabin aracım var,
Söke'de Arazi aracı olan ve bu tür etkinlikeri seven kimse tanımadığım için ağır olmamak kaydı ile söke ve civarındaki tepelerde ufak doğa gezileri yapıyorum.
buralarda grup kurulur ise katılmayı isterim.
selamlar
Bilge
Tebrikler arkadaşlar doya doya bir gezi geçirmişsiniz.dediğiniz gibi aydından daha çokkatılım olmasını bende umuyordum ama olmamış bir eksiklik var sanırım.
insallah daha cok katılım olmasını ümit edıyoruz.. gercekten cok zevklı ve cok guzel oluyoır..haftanın tum yuku stresı atıyo ınsan. katılmanınızı tavsıye ederım ..