KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
BEN NAZİLLİDENİM ARACIMIN YAPILMASINI BEKLİYORUM AMA PARÇA BULAMIYORUZ NAZİLLİDE EĞER AYDINDA VARSA BİLGİLENDİRENDE OLURSA ÇOK SEVİNİRİM 93 model suzuki vitara otomatik vites 1.6 16v
slm.. sanırım özel olarak yapılmış off road parkuru yok..fakat bızler paşa yaylası giden toprak yolu ve aydın - tireyi birbirine dag baglayan ham yolları kullanıyoruz.. başka gidilecek yerler varmı bilmıyorum ..
evett..aynı yerden bahsedıyoruz sanırım.. bıze ulasırsanız gereklı rotayı verebılırız.. fakatt.. bız hıc yolun sonuna gıtmedık ..oraları ıyı bılenlerden yolu ogrendık..zaten baska da cıkış yokmuşş.. yola bır kere gırdgınızde bıtış yerii tiree :) genelde bu yolu koyluler vede ormancılar kullanıyo ..bıde bıızm gıbı off-road sevenler..saygılarımla..
selam gezenbilir,jeep ve doğa sevdalısı olarak teşekkür ediyorum paylaşımınız için ben Ersin Şenol Pamukören'den (obam restoran) planlanan gezilerinizde vakit olursa katılmak isterim. 05263792158
selam gezenbilir,jeep ve doğa sevdalısı olarak teşekkür ediyorum paylaşımınız için ben Ersin Şenol Pamukören'den (obam restoran) planlanan gezilerinizde vakit olursa katılmak isterim. 05263792158