Aydın'dan Bozdağ'a yolculuk

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cudberrys Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,718
Ynt: Aydın'dan Bozdağ'a yolculuk

Valla hocam ben İstanbul'dayım, ancak 11 yıldır düzenli olarak Bozdağ-Birgi-Ödemiş rotasını takip ederek tatile gidiyorum, size önerdiğim bu rotayı da bu şekilde keşfettim zaten... Aceleye getirmeden tadına vararak gezmekte fayda var... Hurşit'e ve sonrasında Bozdağ Kestane Şekerine uğramadan gitmek büyük bir kayıp bence

Etiketler

ceyhun abiiii...valla sana darıldım...böyle bır orgızosyon var ..benım haberım yok...ayrıca bızlerın de gıtmek ıstedgı yerler arasında..tiredeki jeep cıler de toplanıp gıtmek ıstıyoruz..ama.sen guzel bır rota cizmişşin..bidakı bıze önderlık edersın..bidaki etkınlıre gorusmek uzere..ayrıca..ben musaıt oldgumda zirve dagcılık ekıbiyle..yürüyüş yapmaktyım..gece yürüşlerı gündüz yürüşleri felan oluyo katılmak ıstersen yazabılırısn ..tel.bırak ben san ulasırım ..

bir dahaki gelişinizde uygun olursanız birlikte gezeriz rotayı..Hurşit'te kebaplar benden )

sevgili kardeşim, uğradık dükkanına yine yoksun bu arada kıskandırmak gibi olmasın ama yine bir dağ rotasından Ovacık yaylasına çıktım bu haftasonu elbette herkesin gittiği yollardan gitmedim bir dahaki sefere birlikte yapalım bir organizasyon..yürüyüş olayına gelince..hava sıcaklıklarının makul bir düzeye inmesiyle sezonu açacağım..bu sezon daha aktif olmayı planlıyorum.. zirve dağcılıktan haberim var..katılırız birlikte..tel numaram 0 532 60 237 60 ..dilediğin zaman arayabilirsin.

Of of ovacık yaylasına çıkıp kuyu kebabı da hiç fena olmazdı... ;D

selimsani' Alıntı:
Of of ovacık yaylasına çıkıp kuyu kebabı da hiç fena olmazdı... ;D
artık söylemeye utanıyorum ama geçen pazar günü onu da yaptım Zirve restoranda kuyudan yeni çıkmış,nar gibi kızarmış bir oğlak ziyafeti çektim kendime

galıbaa guzel bır sezon olacgına benzıyo...ins abii rotoları beraber belırleylım ..katılım olacaktır..haklsın 2 kez gelmişin ben yoktumm..hep dısardayken denkk geldı malum abi malzeme göndermeye gittimgimde denk gelmişiz..saglık olsun ..inş bidaki sefere..

bu sezon için güzel planlarım var..gerçekleştiririz umarım.