Aydın'dan Bozdağ'a yolculuk

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cudberrys Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,716
Ynt: Aydın'dan Bozdağ'a yolculuk

Valla hocam ben İstanbul'dayım, ancak 11 yıldır düzenli olarak Bozdağ-Birgi-Ödemiş rotasını takip ederek tatile gidiyorum, size önerdiğim bu rotayı da bu şekilde keşfettim zaten... Aceleye getirmeden tadına vararak gezmekte fayda var... Hurşit'e ve sonrasında Bozdağ Kestane Şekerine uğramadan gitmek büyük bir kayıp bence :smiley:

Etiketler

ceyhun abiiii...valla sana darıldım...böyle bır orgızosyon var ..benım haberım yok...ayrıca bızlerın de gıtmek ıstedgı yerler arasında..tiredeki jeep cıler de toplanıp gıtmek ıstıyoruz..ama.sen guzel bır rota cizmişşin..bidakı bıze önderlık edersın..bidaki etkınlıre gorusmek uzere..ayrıca..ben musaıt oldgumda zirve dagcılık ekıbiyle..yürüyüş yapmaktyım..gece yürüşlerı gündüz yürüşleri felan oluyo katılmak ıstersen yazabılırısn ..tel.bırak ben san ulasırım ..

selimsani' Alıntı:
Valla hocam ben İstanbul'dayım, ancak 11 yıldır düzenli olarak Bozdağ-Birgi-Ödemiş rotasını takip ederek tatile gidiyorum, size önerdiğim bu rotayı da bu şekilde keşfettim zaten... Aceleye getirmeden tadına vararak gezmekte fayda var... Hurşit'e ve sonrasında Bozdağ Kestane Şekerine uğramadan gitmek büyük bir kayıp bence :smiley:
bir dahaki gelişinizde uygun olursanız birlikte gezeriz rotayı..Hurşit'te kebaplar benden :smiley:)

arif09' Alıntı:
ceyhun abiiii...valla sana darıldım...böyle bır orgızosyon var ..benım haberım yok...ayrıca bızlerın de gıtmek ıstedgı yerler arasında..tiredeki jeep cıler de toplanıp gıtmek ıstıyoruz..ama.sen guzel bır rota cizmişşin..bidakı bıze önderlık edersın..bidaki etkınlıre gorusmek uzere..ayrıca..ben musaıt oldgumda zirve dagcılık ekıbiyle..yürüyüş yapmaktyım..gece yürüşlerı gündüz yürüşleri felan oluyo katılmak ıstersen yazabılırısn ..tel.bırak ben san ulasırım ..
sevgili kardeşim, uğradık dükkanına yine yoksun :smiley: bu arada kıskandırmak gibi olmasın ama yine bir dağ rotasından Ovacık yaylasına çıktım bu haftasonu :smiley: elbette herkesin gittiği yollardan gitmedim :smiley: bir dahaki sefere birlikte yapalım bir organizasyon..yürüyüş olayına gelince..hava sıcaklıklarının makul bir düzeye inmesiyle sezonu açacağım..bu sezon daha aktif olmayı planlıyorum.. zirve dağcılıktan haberim var..katılırız birlikte..tel numaram 0 532 60 237 60 ..dilediğin zaman arayabilirsin.

selimsani' Alıntı:
Of of ovacık yaylasına çıkıp kuyu kebabı da hiç fena olmazdı... ;D
artık söylemeye utanıyorum ama geçen pazar günü onu da yaptım :smiley: Zirve restoranda kuyudan yeni çıkmış,nar gibi kızarmış bir oğlak ziyafeti çektim kendime :smiley:

galıbaa guzel bır sezon olacgına benzıyo...ins abii rotoları beraber belırleylım ..katılım olacaktır..haklsın 2 kez gelmişin ben yoktumm..hep dısardayken denkk geldı:smiley: malum abi malzeme göndermeye gittimgimde denk gelmişiz..saglık olsun ..inş bidaki sefere..

arif09' Alıntı:
galıbaa guzel bır sezon olacgına benzıyo...ins abii rotoları beraber belırleylım ..katılım olacaktır..haklsın 2 kez gelmişin ben yoktumm..hep dısardayken denkk geldı:smiley: malum abi malzeme göndermeye gittimgimde denk gelmişiz..saglık olsun ..inş bidaki sefere..
bu sezon için güzel planlarım var..gerçekleştiririz umarım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR