Aygaz Kamp Ocağı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan navaraextreme Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 33
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 38,463

navaraextreme

Kamp III
Yer
ADANA
Ocak dediğin budur 29 Ytl Bauhause da ki fiyatı aygaz marka 2 gün boyunca çay yaptım yemek yaptım kartuşun 3 te 1 i hala duruyo alçak ve inanılmaz dengeli oluşu çok büyük kolaylık kendinden çakmaklı mucizevi bir alet ...

0108507_small.jpg

aaa.jpg

Ayrıca yanında çok şık taşıma çantası hediye ve üzerindeki siyah demir dönerek içine giriyor ... Çok pratik ve hafif ,ufak .

Etiketler
Ocak çevresine gerekecek olan rüzgarlık(açık hava şartları için)kartuşla besleniyor olması,boyutlar ve ağırlığın sırt çantasında çok önemli olduğu faaliyetlerde fazlaca yer kaplaması taşıma sırasında sorun yaratabilir.
ancak araca çok yakın bir kamp faaliyeti varsa araç içinde taşımak oldukça keyifli olabilir.

ben çadır ara bölmesinde kullandım çok dengeli ve yüksekliği az olduğu için fermuarı açmadan ne istersen pişir kalorisi yüksek bi ocak mesela 1 litre suyu 2 dakikada kaynatıyor :smiley:

tabi arabalı kampçılar için mantıklı !

Ynt: Aygaz Kamp Ocağı

Alıştığımız kartuşların aksine ince uzun (aşağıda resmi olan) kartuşla kullanılıyor. Kartuş, ocağın sağında bulunan, dikey kapak kaldırılarak oraya yerleştiriliyor.

AY601.jpg

0108507.jpg

takması sökmesi 5 saniye sürmez kartuşları yanlış hatırlamıyorsam 4 5 ytl civarında oynuyor ... ağırlığı takriben 1 - 1.5 kg çivarı (tahmini)

valla benim bir arkadaşım teknesine aldı yanına piknik tüpü bağladı kapağın alt tarafına ufak bi delik açtı hortum için bide extra kapama valf i koydu tüpün üstüne 2 3 aydır kullanıyor kullanıyorum çok memnunuz

bide şu var sonuçta 29 milyonluk bi ocak 150 200 euro değil ama inanılmaz kullanışlı pratik ve bence parasını fazlasıyla hak ediyor
6 paket marlboro sigarası :smiley: yanındada taşıma çantası bedava ...

Duruma bakılırsa araçta taşımak gayet keyifli gönünüyor ilk faaliyete bende bir tane götürmek isterim.
Yaşar beyin söylediği gibi 10 tane kartuş bi kaç sene rahat rahat götürür :smiley:
ilk fırsatta bauhause da alıcam soluğu;)
Tavsiyeler,deneyimlerin paylaşımı ve açıklamalar için teşekkürler.

2 model arasında cok fark varmıdır ? Hangısı tercıh edılmelı ? Kartuslu olanmı yoksa mini gazlı olanmı ?

http://www.kangurum.com.tr/kangurum3-web/showProductDetail.do;jsessionid=c3575aa330d6f02e91f1c0c143968647cf741c17139c.e34RaNmPc38Ta40Rah4LahaPby1eae.1?psi=2395775&shopCategoryId=7445

0108613.jpg

bu tarzda ki ocaklar maalesef soguk ve ruzgarlı havalarda sizleri yarı yolda bırakabilir.saygılar
erkin ergun

valla benim eklediğim daha dengeli bide tüpü daha uzun ömürlü! Ama bu bir şekilde katlanıyorsa baya iyi ve pratik bir model derim ...

Bu tip ocakları kullanmış ve verim olamamış biri olarak ben sizlere uzun süredir kullandığım Trangia marka ocağı önereyim.
Sadece fiyatı için bu Aygaz tercih ediliyosa diyeceğim yok elbette ancak, hem daha compact, hem daha hafif, hem çok verimli, hem de bu ocak tencere, tava ve çaydanlık seti ile birlikte geldiğinden bir çok iş bir arada görülmüş oluyor. Yakıtı ispirtodur.

27-2UL.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR