Ynt: Ayı Saldırısı
en çok korktuğum iki hayvan var,bunlar yüzünden uyumaya korktuğum geceler olmuştur
çocukluğum bahçeli tarlalı bir Akdeniz kasabasında geçti.bizim de bahçemiz ve bahçemizde sebzelerimiz vardı.annem de benden pişireceği sebze malzemesini bahçeden getirmemi isterdi bazen.mesela birkaç domates.yılanlar da öyle sık karşımıza çıkıyordu ki o zamanlar.bizim olmasa komşuların
ben bahçeye gitmeye çok korkardım,beni duyup kaçsınlar diye şarkı söyler,elimdeki leğene davul gibi vururdum bir taraftan
ama bir taraftan da sesimi çok da yükseltmezdim,gelip geçenler anlasın istemezdim
şimdi artık eskisi kadar çok görünmüyorlar.en son evelki yaz gördüm hem de evimizin(annemlerin) yakınında
Gündüz neyse ama,geceleri Akdeniz bölgesinde eve kapanmak olmaz ve heryer aydınlatılmış değil.Ama şimdi çocukluğumuzdaki gibi çekinmiyoruz.Direk "kışkışkışşşşşşşşşşşşşşş,kaçın çekilin kışkışkışşşşş" diye sesimizi yükseltiyoruz kimseye aldırmadan
Bendeki bu fobi boş yere oluşmadı,birkaç defa ayağımla 1 karış mesafede üzerine basmaktan kurtardım kendimi.hem de bir keresinde kocaman bir engereğe
hala fobim var,ne yazık ki nefret ediyorum...ama yılan hiç değilse kaçıyor.Akrebe daha gıcık oluyorum,bile bile gelip zehirlediği için insanı....