Ayı Ahmet abi öyle güzel anlatmışsınki valla ayı olsım geldi

latife bir yana nedendir bilinmez şehir eşkıyalarına ayı eşek yada toplumumuzda hayvan demek hakaret olarak kabul edilmiş. Oysaki onlar ihtiyaçları kadar tüketir ve hiç bir zaman bir birlerinin sahalarına girmezler. Teke tek kavga ederler. kavgada sustalı, bıçak, ateşli silahlar haydar diye bildiğimiz sopalar kulanmazlar sahip olduklarını koyar kaybederlerse giderler. daha çok sayasım varda yazmıyorum bu ne yaman çelişki......
Ben onca kamp kurdum, Ki deprem vesilesiyle sakatlanmış olmama rağmen sık sık en bakir yerlere çıkar kamp kurarım hiç ayı yada başka bir hayvan görmedim, korkmadım birkere birkaç domuz gördüm onlarda beni görünce olanca hızlarıyla kaçtılar söylemesi ayıp tırsarlar benden. Aslında bütün vahşi hayvanlar tırsarda ben ağır takılıyorum

şehirlerde kalmamış olsada doğada çok hassas çizgiler vardır siz bu çizgiye sınıra dikkat ederseniz
Doğa yaşanabilirdir. keşke herkes herhangi bir hayvan gibi olabilse onun karekterini gücünü taşıyabilse ben keşke karınca olsaydım.............
Saygılarımla