Ayvalık - Cunda / Erdek - Ocaklar - Turanköy Çevresi için Tavsiyeleriniz (Konaklamalı)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ErMar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,417

ErMar

Pruvanız Neta Olsun
Yer
BURSA
Web
www.ercmarine.com
Selamlar,
Yarın çıkış yaparak ramazan başına kadar bir kaç günlük ailem ile beraber sakin,denize girebileceğimiz motel-apart-pansyon tarzı bir yer arayışımı tecrübelerinizden faydalanarak değerlendirmek istiyorum.desteğinize şimdiden teşekkür ediyorum.Esenkalın.
Erkan

Etiketler
Ynt: Ayvalık - Cunda / Erdek - Ocaklar - Turanköy Çevresi için Tavsiyeleriniz (Konaklamalı)

erkan kardeşim iyi bir tatil yapmanı dilerim bende erdekte yaşıyorum vede bu ay sonu moto karavanımla ege akdeniz ve doğu anadolu dönüş iç anadolu bır tur güzergahı çizdik inşallah gıdeceğiz.sana gelince cok güzel bir yere geldın vede gıdıyorsun dıyelım.ben saan tavsıyem tabıkı ilk başta bır kac gunde olsa erdekte kal derım ondan sonra ocaklar orada denız guzeldır eğer eylenmek istıyorsanda tam yerıdır ondan sonra sana en guzel yer dıyeceğım doğayla denızele kumla paylaşacaığın bır yer varkı bence orda kal büuük ova deriz bız buraya ilhan köyden sonra vede tuaran köyden önce buraya ocaklar. narlı.ilhanlar vede buyuk ava vardır saan ıyı bır tatıl dıluyorum bu gıdeceğin yerlered pansiyon var vede cok pahalı deyıl saten sezon bıtıyor pazarlık yap vede denızın tanı cıkar saygılar

avşa resimleri 076.jpg

Ynt: Ayvalık - Cunda / Erdek - Ocaklar - Turanköy Çevresi için Tavsiyeleriniz (Konaklamalı)

Selamlar,
ilginize teşekkür ediyorum.belirttiğiniz bölge ile ilgili araştırma içindeydim iyi oldu tavsiyelerinizde.Sizlerede keyifli seyir ve keyif dolu bir tatil diliyorum.kısmet olsada gelişimde sizlerlede tanışabilsek:smiley:gerçi Bursa'dayız.yolumuz yakın bugün olmadı bir başka zaman inşallah.Bu arada karavanınız ile iligli soğutucu,güneş enerjisi,led aaydınlatma v..b. düşünceleriniz söz konusu olursa destek vermek isterim.esenkalın

cunda - artur motel

kahvaltı dahil 50 liraydı. tam merkezdeydi. ben çok memnun kaldım. odalar çok güzeldi.

ama aynı fiyata birçok pansiyon seçeneği de mevcut. önceden rezervasyon yaptırmanızı öneririm.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri