Ayvalık'da Kamp Alanı Tavsiyeleriniz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan insel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 38
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 70,113
Ynt: Ayvalık'da Kamp Alanı Tavsiyeleriniz?

Yillardir giderim Ada kampinge. Ilk defa bu sene bu kadar kalabalik. O arkalarda kimse olmazdi. Sanirim ramazan oncesi herkes tatilini ayni zamanda yapiyor.
En onde olmak lazim. Acikcasi bana da arkalar antipatik geliyor.

Etiketler

öncelikle herkese slm... ayvalıkta çamlık kampimg hemen ayvalığı çıkarken sarmısaklı yolu üzerinde idi 2 -3 sene evvel bir yangında tepe yandı... meral dede diye çok şirin işletmecisi vardı , öğrendiğim kadarıyla bu sene yine açılmış... birde onların yokluğunda yine çamlık kamping adı altında başka bir kamp yeri açıldı... o da hemen eskisinin karşısında.. sarmısaklıya gideken soldan bir yola giriyorsunuz... orayıda 2-3 aile birlikte işletiyor ama biraz acemiler sanırım ))

ada kampinge gelince bir kez hemde gece yarısı gittim ve fiyatları öğrenince geceyarısı demedim ta oradan merkeze dönüp merkezde kaldım... sanki 5 yıldızlılarla yarışıyor fiyatlarda... bence çok pahalı bir yer... ve dediğiniz gibi dar ....

konu biraz eskimiş ama ben de bugün ayvalık'ta kamp yeri arıyordum. ayvalık camping diye bi kamp gördüm internette. web sitesi www.ayvalikcamping.com internetteki fotoğrafları güzeldi. fiyat öğrenmek için kamp alanını aradım çok nazik konuşan bir bayan telefonu açtı. o kadar kibar ve sevimli konuştu ki burdan başka yerde kalmamalıyım dedim. fiyatları kendi çadırınızla 2 kişi 30 lira. 2 kişiden sonraki her kişi için 10 lira ekstradan alıyorlar. acaba daha önce kalan var mı

Burası bahsedilen Çamlık Camping. İşletmeci değişmiş bir süre önce. Geçen yıl yakınlarım kaldı, memnun kaldılar genel itibariyle.

Merhaba, yangından sonra belli bir süre kapali kalan kamp yerimizin adını kullanan başka bir kamping orasi, şeytan sofresına cıkarken solda kalan bir yer biz yol üzerinde kalan yeriz. www.camlikkamping.com üzerinden de görebilirsiniz