Azerbaycan- Tek başına otostop Artvin-Bakü

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan uyku_hapi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,851

uyku_hapi

Kamp I
Yer
Artvin
Merhabalar Sevgili Gezenbilir ailesi..

Yeni planımın Bakü gezisi olduğunu yazmıştım.

Gezi olgunlaştı. Vize işlemini Batum'daki Azeri başkonsolosluğundan cuma günü (22haziran) hallettim. Pazartesi vizemi alıp yola koyulacağım.

Gezi 1 haftalık

Ulaşım Aracım otostop.

25 haziran günü Vizeyi pasaporta yapıştırıp Tiflise hareket edeceğim. 1 gece Tiflis'te kalacağım. Daha önceden gezdiğim için başkente zaman ayırmadım. bu arada vize ücretsiz. 2 vesikalık fotoğraf ile pasaport fotokopisi yetiyor. ayrıca basit bir form doldurmanız gerekiyor.

26 haziran günü Gence'ye yakın dağlık bölge olan Dashkasan (taşkesen olsa gerek) de kalacağım.

27 haziran günü Bakü'ye ulaşmayı planlıyorum. 2 yada 3 gün burada gezip. 1 temmuz günü Artvin Kafkasör Boğa güreşleri Festivaline yetişmeye çalışacağım. Yorgun argın yaylaya çıkarmıyım bilinmez:smiley:

Dönüşte gezi notlarını paylaşmak üzere.

Tavsiye almaya zaman kalmadı. elimde olmayan sebepler yüzünden geziyi erkene aldım. Yarın akşama kadar tavsiyeleriniz bekliyorum

Saygılarımla

uyku_hapı

Etiketler
Ynt: Azerbaycan- Tek başına otostop Artvin-Bakü

Geçen mart ayında vizeyi Azerbaycan kapısında alabileceğimizi düşünmüştük ama yanıldığımızı öğrenmemizle rotamızı Erivan'a çevirmiştik... Artık sizin yazacaklarınızla ve fotoğraflarınızla avunacağız :smiley: Şimdiden iyi yolculuklar dilerim.

uyku_hapi Gence den bildiriyor.

Gezi tahmin ettigimdende keyifli gidiyor. ingilizce kalvye icin ozur dilerim.

Tiflis son bir yilda cok degismis ve gelismis.. siniri gecmek cok kolay oldu. otostop cok kolay oldu ama azerbaycn otostop icin sorunlu bir ulke. bakalim yarin Baku ye devam edecegim.

simdilik bu kadar ...

Saygilarimla

uyku_hapi

Merhaba,
Azerbaycan için türklere düşmanca davranılıyor denildi,aslı varmıdır?
Şimdiden cevap için teşekkürler.

Henuz baku ye varmamakla birlikte. gordugum msafir perverlik ve birlikte attigimiz kahkahalar bunu yanlislamakta..

donunce detayli yazacagim.

saygilarimla

tam detay raporları bekliyoruz.. ;D twitter da kullanıyosanız izleyelim.

gezi notlarını yazmaya başladım.. aşağıdaki linkten tak,p edebilirsiniz.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=88870.0

saygılarımla

uyku_hapı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,016
Kayıtlı Üye Sayımız
166,763
Kaydolan Son Üyemiz
azzdmr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR