Abi hızımız sana ve size bağlı.3 ayda 2 ayda bir görüşüyorsanız elbette bizde bir yazarız iki yazarız dururuz.Ama yok ayda 1-2 defa gezi organizasyon hatta sosyal sorumluluk adına bir hayır işi yapılacaksa, buluşulacaksa, hizipçilik, ayrımcılık, gayrıcılık, şu bunu yaptu şu şunu dedicilik olmayıp hep göründüğü ve gördüğümüz gibi devam edilecekse beni kovsalar gitmem06kalıpçı57' Alıntı::-* slm ankaranın güzel insanları :aramıza yenikatılan arkadaşlar çok hızlı çıktılar helal olsun çok enerji dolular ;D işallah hız kesmeden devam ederler sitede boş kalmaz
outlaw06' Alıntı:BİRDE RİCA ETTİK HERKES MESAJ KISMINA PROFİLE BİR TEL SEMT EKLESİN DİYE![]()
outlaw06' Alıntı:RADYATÖR TAMİRCİSİ BİLEN VARMI? Radyatöre giren su hortumunun tam radyatörle bağlantı kısmında üstte minik çatlak var.Araç herün yarım litre su kaçırıyor.Büyümeden yaptırmalıyım!
outlaw06' Alıntı:Alp abi eline emeğine sağlık.Chef Joseph gibi doğa aşığısın valla![]()
outlaw06' Alıntı:Birbirimizde telefon bulunmasının ne kadar faydası olacağı tartışılmaz.Adres konusuna gelince; zaten açık adres burda yazmak saçma olur.Sadece semt yazmak bence daha uygun.Mesela benim işyerim öveçlerde evim cebeci/akdere ortası/civarı.Bu bölgelerde bir arkadaşımızın bir ihtiyacı olamazmı?Sadece dağda mahsur kalması mı gerekli ihtiyaç için?Bende tel ve semt paylaşımında ve hatta araç markası (o marka/modelle ilgili acil paylaşım için) bilgi sahibi olmalıyız diyorum.
Abi tel no konusunda haklısın sanırım.Tecrübelerinizi çekinmeden aktarın ki yanlışta ısrar etmeyelim.Alfonse' Alıntı:Savaş Teşekkür Ederim![]()
Bence bu yakıştırma Serkan' a olmalı...
Bence, Serkan'ın doğa sevgisi, bilgisi, doğada duruşu ve doğaya faydaları örnek alınacak seviyede...
Beni Benzeterek Sağlam Abartmışsın ;D
Ben Kiiim, Chief Joseph olmak kim. Teveccüh göstermişsin. Sağol...
![]()
Ayrıca Chief Joseph'e hiç benzemiyorum. O DaHa YaKıŞıkLı ;D
Ayrıca doğayı çok sevdiğim doğrudur ama bu yakıştırma bana pek uymuyor, Çünkü "kuru kuruya sevgi" bi işe yaramaz...
Aşık olduğuna faydalı olmak lazım. Ben doğa için çok çok az bişey yapabiliyorum maalesef...
Kağıt üstünde çok iyi gözüküyor ama pratikte inan sıkıntılar doğruyor net konumun, tel nonun v.s. nin profilde olması...
Sonuçta bu siteye her türden insan kolayca üye olup bu bilgileri okuyabilir ve çoğu yerde araçlarımız ekipmanlarımız açıkta... Bilmem anlatabildim mi?
Bu yüzden insanlarda çekince yaratıyor düşüncesindeyim...
Fakat Tüm İyiniyetinizle Ortaya Koyduğunuz Fikir İçin Sizi Tebrik Ederim...
Alfonse-Emek-05064662929(sms okumam)