Bahara Merhaba Diyelim. Biraz Çamur ve Vazgeçilmez Sucuk Semaver (08 Nisan 2012)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat çelik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 262
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,815
Ynt: Bahara Merhaba Diyelim. Biraz Çamur ve Vazgeçilmez Sucuk Semaver (08 Nisan 2012)

:D Kuzuların saf sıkılaması :D

IMG_0312.jpg

:smiley: Sağlıcakla Ankara :smiley:

Etiketler

Ynt: Bahara Merhaba Diyelim. Biraz Çamur ve Vazgeçilmez Sucuk Semaver (08 Nisan 2012)

06kalıpçı57' Alıntı:
:-* slm ankaranın güzel insanları ::smiley: aramıza yenikatılan arkadaşlar çok hızlı çıktılar helal olsun çok enerji dolular ;D işallah hız kesmeden devam ederler sitede boş kalmaz
Abi hızımız sana ve size bağlı.3 ayda 2 ayda bir görüşüyorsanız elbette bizde bir yazarız iki yazarız dururuz.Ama yok ayda 1-2 defa gezi organizasyon hatta sosyal sorumluluk adına bir hayır işi yapılacaksa, buluşulacaksa, hizipçilik, ayrımcılık, gayrıcılık, şu bunu yaptu şu şunu dedicilik olmayıp hep göründüğü ve gördüğümüz gibi devam edilecekse beni kovsalar gitmem:smiley: BİRDE RİCA ETTİK HERKES MESAJ KISMINA PROFİLE BİR TEL SEMT EKLESİN DİYE:smiley:

outlaw06' Alıntı:
BİRDE RİCA ETTİK HERKES MESAJ KISMINA PROFİLE BİR TEL SEMT EKLESİN DİYE:smiley:

Evet bir ricada bulunduk ama kimse karşılık vermedi :-\

Merhabalar bence etkinliklerde telefon numaraları paylaşılması daha uygun olur sanal alemde adres ve telefon numarası paylaşımı sıkıntı yaratabilir

Ben sıkıntı olacağını düşünmüyorum telefon paylaşmada ve paylaşıma da açtım.

Birbirimizde telefon bulunmasının ne kadar faydası olacağı tartışılmaz.Adres konusuna gelince; zaten açık adres burda yazmak saçma olur.Sadece semt yazmak bence daha uygun.Mesela benim işyerim öveçlerde evim cebeci/akdere ortası/civarı.Bu bölgelerde bir arkadaşımızın bir ihtiyacı olamazmı?Sadece dağda mahsur kalması mı gerekli ihtiyaç için?Bende tel ve semt paylaşımında ve hatta araç markası (o marka/modelle ilgili acil paylaşım için) bilgi sahibi olmalıyız diyorum.

RADYATÖR TAMİRCİSİ BİLEN VARMI? Radyatöre giren su hortumunun tam radyatörle bağlantı kısmında üstte minik çatlak var.Araç herün yarım litre su kaçırıyor.Büyümeden yaptırmalıyım!

outlaw06' Alıntı:
RADYATÖR TAMİRCİSİ BİLEN VARMI? Radyatöre giren su hortumunun tam radyatörle bağlantı kısmında üstte minik çatlak var.Araç herün yarım litre su kaçırıyor.Büyümeden yaptırmalıyım!

Aynısı benim başıma gelmişti. Servisinde orjinal hortumuna çok fiyat istediler. Bende araç sogukken kelepçeden söküp biraz geriden keserek tekrar takdım. Sizde böyle yapabilirsiniz.

outlaw06' Alıntı:
Alp abi eline emeğine sağlık.Chef Joseph gibi doğa aşığısın valla:smiley:

Savaş Teşekkür Ederim :smiley:

Bence bu yakıştırma Serkan' a olmalı...
Bence, Serkan'ın doğa sevgisi, bilgisi, doğada duruşu ve doğaya faydaları örnek alınacak seviyede...

Beni Benzeterek Sağlam Abartmışsın ;D
Ben Kiiim, Chief Joseph olmak kim. Teveccüh göstermişsin. Sağol...
ChiefJoseph.jpg

Ayrıca Chief Joseph'e hiç benzemiyorum. O DaHa YaKıŞıkLı ;D

Ayrıca doğayı çok sevdiğim doğrudur ama bu yakıştırma bana pek uymuyor, Çünkü "kuru kuruya sevgi" bi işe yaramaz...
Aşık olduğuna faydalı olmak lazım. Ben doğa için çok çok az bişey yapabiliyorum maalesef...

Birbirimizde telefon bulunmasının ne kadar faydası olacağı tartışılmaz.Adres konusuna gelince; zaten açık adres burda yazmak saçma olur.Sadece semt yazmak bence daha uygun.Mesela benim işyerim öveçlerde evim cebeci/akdere ortası/civarı.Bu bölgelerde bir arkadaşımızın bir ihtiyacı olamazmı?Sadece dağda mahsur kalması mı gerekli ihtiyaç için?Bende tel ve semt paylaşımında ve hatta araç markası (o marka/modelle ilgili acil paylaşım için) bilgi sahibi olmalıyız diyorum.

Bülent beyle bu konudaki düşünceleriniz çok mantıklı...
Ama senelerdir bu sitede paylaşımlarda bulunuyorum ve bu çok denendi...
Emin ol çevreye faydasından daha çok bireylere sıkıntı yarattı geçmişte. Bu yüzden çok destek görmedi bence fikriniz...
Kağıt üstünde çok iyi gözüküyor ama pratikte inan sıkıntılar doğruyor net konumun, tel nonun v.s. nin profilde olması...
Sonuçta bu siteye her türden insan kolayca üye olup bu bilgileri okuyabilir ve çoğu yerde araçlarımız ekipmanlarımız açıkta... Bilmem anlatabildim mi?
Bu yüzden insanlarda çekince yaratıyor düşüncesindeyim...
Fakat Tüm İyiniyetinizle Ortaya Koyduğunuz Fikir İçin Sizi Tebrik Ederim...
Alfonse-Emek-05064662929(sms okumam)

Alfonse' Alıntı:
Savaş Teşekkür Ederim :smiley:

Bence bu yakıştırma Serkan' a olmalı...
Bence, Serkan'ın doğa sevgisi, bilgisi, doğada duruşu ve doğaya faydaları örnek alınacak seviyede...

Beni Benzeterek Sağlam Abartmışsın ;D
Ben Kiiim, Chief Joseph olmak kim. Teveccüh göstermişsin. Sağol...
ChiefJoseph.jpg

Ayrıca Chief Joseph'e hiç benzemiyorum. O DaHa YaKıŞıkLı ;D

Ayrıca doğayı çok sevdiğim doğrudur ama bu yakıştırma bana pek uymuyor, Çünkü "kuru kuruya sevgi" bi işe yaramaz...
Aşık olduğuna faydalı olmak lazım. Ben doğa için çok çok az bişey yapabiliyorum maalesef...

Kağıt üstünde çok iyi gözüküyor ama pratikte inan sıkıntılar doğruyor net konumun, tel nonun v.s. nin profilde olması...
Sonuçta bu siteye her türden insan kolayca üye olup bu bilgileri okuyabilir ve çoğu yerde araçlarımız ekipmanlarımız açıkta... Bilmem anlatabildim mi?
Bu yüzden insanlarda çekince yaratıyor düşüncesindeyim...
Fakat Tüm İyiniyetinizle Ortaya Koyduğunuz Fikir İçin Sizi Tebrik Ederim...
Alfonse-Emek-05064662929(sms okumam)
Abi tel no konusunda haklısın sanırım.Tecrübelerinizi çekinmeden aktarın ki yanlışta ısrar etmeyelim.
Chef joseph konusuna gelince.Emin ol en az onun kadar yakışıklısın.Ama doğa konusundag zaten kimsenin onlar kadar olması beklenemez.2012 yılında yaşıyoruz.Bir yanımızmakinelere aşık bir yanımız doğaya.Sosyal hayat var, iş hayatı var, gurbetler var, hasretler var, geçim derdi var, yenen kazıklar var, yıkılan aşklar var, aile sorumlulukları var varda var:smiley:Bunca uğraş içersinde senin yerlere kapaklanıp körpe bir çamı toprakla kvuşturmaya çalışman yetmezse de takdirliktir.Serkan hocamızıda acizane tebrik edelim o zaman; madem asıl o doğa sever diyorsun!

Görseller için emeği geçenlere tekrar teşekkürler.
zor ve meşakkatli iştir,
vakit alır,
sıkar,
bayar,
vs.

özellikle
Alp epeyce uğraşmış, emeğine sağlık.
ona ayrıca TEŞEKKÜRLER ... :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR