Bahara Merhaba Diyelim. Biraz Çamur ve Vazgeçilmez Sucuk Semaver (08 Nisan 2012)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat çelik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 262
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,750

Etiketler

Ynt: Bahara Merhaba Diyelim. Biraz Çamur ve Vazgeçilmez Sucuk Semaver (08 Nisan 2012)

TEKNIKISLEM' Alıntı:
Görseller için emeği geçenlere tekrar teşekkürler.
zor ve meşakkatli iştir,
vakit alır,
sıkar,
bayar,
vs.

özellikle
Alp epeyce uğraşmış, emeğine sağlık.
ona ayrıca TEŞEKKÜRLER ... :smiley:

Abi teşekkür ederim... Teveccühün. Keşke daha iyisinin yapmaya dermanım yetse...

Ben sadece insanların paylaşımda bulunduğu yere, yani buraya karşı titizlik gösteriyorum biraz, o kadar.
Yıllardır da hep böyle yaptım...
Sevmek kolay... Yiyip içmek makara takara tukarada yapmak kolay...
Ama yapılan etkinlikler, bu sayfalar ve buralarda paylaşımda bulunmak bile emek işi seninde yazdığın gibi...
Bende becerebildiğimce paylaşımlara cevap verip, paylaşımlara ilgimi gösterip bi nevi vefa gösteriyorum...
Sayfaya da renk katıp hakkını sağlamak istiyorum...

Bende hepinize yeniden teşekkür ediyorum...

Ynt: Bahara Merhaba Diyelim. Biraz Çamur ve Vazgeçilmez Sucuk Semaver (08 Nisan 2012)

Serkan Özkan'ın Objektifinden!

Serko' Alıntı:
.

P1120469_r-1.jpg

Hüseyin abi, dalga geçmiyorum veya yağ yakmıyorum. D-Max'ın gerçekten çok heybetli ve fotojenik.
Yükseltmesinden şnorkeline kadar el emeği göznuru olması da nazarımda kıymetini kat be kat arttırıyor.
İmkanım olsa sat bana derim.
Kendi aracımdan daha çok beğeniyorum.

Maşallah. Nazar değmesin...

Selamlar...

Serko' Alıntı:

Fatih'çim, surat ifadeni gördümde Bu toprağa karşı nasıl bi şevkattir böyle... Çok beğendim fotoğrafı...

Selamlar...

HmdTkmn' Alıntı:
Şaka Gibi :D ;D ;D ;D ;D
P1120530_r-1.jpg

Hakkaten Şaka Gibi ;D

Fesat olsa elli tane mana çıkarır bundan ;) ;D

HmdTkmn' Alıntı:
Böylesi güzel bir günü Böylesi güzel insanlarla geçirmek çok güzeldi.
Kalabalık bir konvoy olsakta,fazla sıkıntı yasamadan günü tamamlamın verdiği haz içersindeyiz. :smiley:
Günün nazarını Serkan kardeşim üzerine aldı,Geçmiş olsun tekrardan.
Kısacası umduğumuzdan daha keyifli bir gün geçirdik,
Herkeze TEŞEKKÜRLER..

Serkaaannn, ben unuttum yazmayı yav.... Konuyu yeniden okumaya başlayınca hatırladım...

Napalım, bu keyfin cilveside bu kardeşim... Çok geçmiş olsun....

Sağlıcakla...

Sentinel' Alıntı:
Serkan'cim run to the hills demiştim ama bu kadarini da beklemiyordum...
Uçuşa gecmissiniz
Bravo:smiley:

Fıratçım banada şey der misin lütfen...

Öyle Iron Maiden-Run To The Hills-, Led Zeppelin-Holla Lotta Love- felen güzelde, öyle deme bana...

Madem dediğin oluyor ;)

"Climbing Lion's Back at Moab" de bana... De de... Çekinme ;D ;D

Selamlar...

selam arkadaşlar paylaşımlarınızı gördüm ve çok beğendim çok güzel bir ekip oluşturmuşsunuz... ankarada yaşıyorum av ve doğa tutkunu olan bir insanım... eğer herkese açıksa bende bu tarz etkinliklere katılmak isterim. suzuki vitara 1.6 jlx aracım var.
herkese saygılar

SLM ARKADAŞLAR ETKİNLİĞİNİZDEN DOLAYI TEBRİK EDİYORUM .BENDE SİZE CÜNEYT YILDIZ AĞABEYİMİN SAYESİNDE YAŞADIĞIM TATLI BİR HAFTA SONU KAÇAMAĞINDAN BAHSEDEYİM ÇATALCA'NIN ORMANLI KÖYÜNÜ MUHAKKAK GÖRMENİZİ TAVSİYE EDİYORUM OFF ROADÇILAR YAMAÇ PARAŞÜTÇÜLERİ KROSÇULAR DALGIÇLAR HEPİMİZİN ARADIĞI GÜZELLİKLER BURADA HERŞEYDEN ÖNCE İNSANLARI O KADAR SICAK VE İÇTENKİ BİZ BÜYÜK ŞEHİRLERİN KEŞMEKEŞİNDE BÖYLE DUYGULARI ÇOKTAN UNUTTUK ALLAHTAN BÖYLE SAĞLAM DOSTLARIMIZ VARKİ ÇOCUKLARIMIZ SON DEMLERİ YAŞIYORLAR HIIIII BEYAZ SARAY CANLI BALIK KIR LOKANTASI'NIN CÜNEYT AĞABEYİM KADAR DEĞERLİ SAHİBİ ORMANLILI HÜSEYİN USTA'YI ANMADAN EDEMEYECĞİM BANA VE AİLEME GÖSTERMİŞ OLDUKLARI CANDAN DUYGULAR İÇİN SONSUZ TEŞEKKÜRLER EDİYORUM ARKADAŞLAR HÜSEYİN USTANIN HAZIRLAMIŞ OLDUĞU LEZİZ BALIK ÇEŞİTLERİNİ YEMEDEN BALIK YEDİK DEMEYİN HIII BİDE HÜSEYİN USTANIN EKSTRA SÜPRİZİ İNSANI GERÇEKTEN ŞAŞIRTIYO BAKIYOSUNUZ HÜSEYİN USTA KLARNET'İNİ ALMIŞ MELODİLERİ İLE SİZE ORMANLI'YI VE ORMANLI'NIN İNSANININ SICAKLĞINI ANLATIYOR BURALARA GELMEMEK ORMANLI İNSANININ SICAKLIĞINI GÖRMEMEK BÜYÜK KAYIP OLUR HEPİNİZE TAVSİYE EDİYORUM ARADIĞINIZ TÜM GÜZELLİKLER BURADA HADİ ORMANLIDA BULUŞALIM HÜSEYİN USTAYA KEŞMEKEŞ İÇİNDE YAŞAYAN ARKADAŞLARINDA DEĞERLERİNİ YİTİRMEDİĞİMİZİ GÖSTERİP SELAM VERELİM. (BEYAZ SARAY HÜSEYİN USTA GSM:05325760573)

Selam.Nasıl bir yer ve nerededir Hüseyin ustanın yeri?Bu arada ben şahsen doğaya çıkacaksam kendi pişirdiklerimi (daha doğrusu közle ateşle uğraşıp pikniğin tadını almayı) daha çok severim.

;D ;D galiba işlerkesat bana öylegeldi ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR