Bahçecik'ten Menekşe,Aytepe,Yuvacık Gezimiz ( 19 Ekim 2008 )

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan metehan41 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,293
Ynt: Bahçecik'ten Menekşe,Aytepe,Yuvacık Gezimiz ( 19 Ekim 2008 )

Fatih arkadaşlar çektiği resimlerle beraber bursaya gittiler.Bizde arkadan sizi çekmiştik hep , bana ulaşlınca ekliyeceğim resimleri...Çok güzel vakit geçirdik teşekkür ederim

ahhh ahh ! herkezin tatil qünü olan pazar, benim şiddetli çalışma günüm... Gezilerde malüm hep hafTa sonları

geziniz güzel geçmiştir umarım ben sakaryalıyım menekşe derken acaba bizim köyemi geldiniz kırca yaylasına

Bekleyin o bölgelere gelmemize az kaldı. Güzel rotaları kaydedin Paylaşım için teşekkürler.

Herkese merhabalar.Ben Gölcükte oturuyorum ve Ercova ve İnönü yaylalarına sık sık gidiyorum.Şu Menekşe yaylasını ne çok merak ediyorum.Yuvacık yolundan bir tarif edecek yok mu acep.Sevgiler.

Menekşe yaylasına Gölcükten(ihsaniye'den),Bahçecikten(soğuksu'dan) ve Yuvacık'tan da gidilir.Hatta Ercovaya gittiğinizde oradan aytepe yoluyla da gidebilirsiniz,fakat yol tarifi burada nasıl yapabilir ki..Bizimle gezmelere katılabilirsiniz.Selamlar.

Bende hem Gölcük'ten hemde Aytepe'den Menekşe Yaylasına giden 2 tane GPS kaydı var, GPS kayıtları işinize yararsa vereceğiniz e-posta adresine gönderebilirim.

İnsan keşke bende orda olsaydım diyor...

ladadaki orhun arkadaşımız geçen pazar evlendi kendisine ömür boyu mutluluklar diliyorum.