Baja Bug

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mergen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 150
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,612
Ynt: Baja Bug

Sedat dediğin gibi zaten arazide kullanacağın için aracın çokda orjinal olmasına ihtiyaç yok ama biraz motor toplamak, şanzımanı elden geçirmek, dışarıdan kaporta parçaları getirmek, yükseltmek ve jant lastik amortisör deyince o rakamı bulur diye düşünüyorum.

Usta konusu dediğiniz gibi biraz zor. Alışmadık ve para sömürebilecekleri bir konu olduğunu düşündükleri için ''Allah ne verdiyse ...'' olacaktır.

Etiketler

merhaba.teşekkür ederim iyiyim siz nasılsınz?bendeki vos orjinal 1303S.big değil ancak big deki tüm aksesuarlar aracın üzerinde bulunmakta.ayrıca şu an için vos satılık.durumlar şu an için bunu gerektiriyor. biraz vurdu kırıdya gelecek haklısınız boyada belki ince işçilik beklenemez ancak şase vb parçalarda orjinalinden daha sağlam olması gerekli hatta işi biraz büyütüp roll cage falan ugulanacaksa durumlar dahada farklı olur.aslında işin özü vosa ne kadar harcarsanız o kadar harcanır.

Yazılanlara katılıyorum, bu durumda Türkiye şartlarında baja biraz hayal oluyor bizlere.

Bilgim yok ama tavani tam ezik degil aracin rolbar olabilir araçta sikinti oldugunu zannetmiyorum.

Yıllardır aklımdadır bu oyuncaklar, ama ya zaman oldu; para olmadı, ya para oldu; zaman ve uygun vosvos olmadı falan. İçimizden kim bu işe girerse, buradan birbirimizi haberdar edelim derim ben.

Ben de çok niyetliyim, hepimiz için hayırlısı olsun derim ;D