Arkadaşlar bugün Balabana gittik Arkın ve Volkan dün gitmişlerdi sonra sırayla Mehmet hocam(Kolege) Yasiko,ve Atilla abi (Atiladi) geldi bir ara sayın Bahcecim ve 2 arkadaşta bize katıldı ve kahvaltıdan sonra kısa gezi yapıp ayrıldılar.bugüne ait üç beş detay.
Yücel kardeş yüzünüz hep gülsün inşallah.
Bunlar semaverin başından fırsat buldukca çektiğim fotolar diğer arkadaşlarda bolca var kendileri eklerler sanırım hani üç beş tanede bizim fotoğrafımız olur belki.
Yusuf teşekkürler resimler için . Güzel bi gündü. En kısa zamanda uzun gece boyu kamp ateşi başında buluşmak dileğiyle tüm katılan dostlara teşekkürler.
Arkadaşlar hem İstanbul da olup hemde yanınızda olamamak çok acı verici.Buralpdi inan sahile bile inemedim yalnızca hastane dönüşü gece cadde den döndüğümüz için biraz turladık gelseydim arayacaktım..Devinim bitmesin herkes kopuk uçurtma gibi bir yerlere gitsin nasılsa yanına birileri takılıyor.
Ben fotografları ZIP'leyip bizim sitenin bir yerlerine gömmüştüm. Rahat indirin diye düşünmüştüm.
http://www.volkswagen.gen.tr/fotolar/ adresinde ZIP'li olarak indirebilirsiniz. Aslında elimde bir cok fotograf var. Isterseniz digerlerini de ZIP'ler ayni yere koyabilirim.