Balaban Gölü Gezisi (20 Aralık 2009)

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Yusuf.. Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 95
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,774

Etiketler
Ynt: Balaban Gölü Gezisi (20 Aralık 2009)

Bir tane daha..
img2458j.jpg
 

Ynt: Balaban Gölüne Gezi Planı (20 Aralık 2009)

dagciark28' Alıntı:
Kurdum yine yok . Aleti fırlatıcam şimdi. Şu resimleri mail atın bari

Arkın,

Bir file upload sitesine yükledim, üstte linki verdim ya...
Oradanda mı inmiyor muhtar...
O zaman sorun senin PC de demektir...
:'(
 

Ynt: Balaban Gölü Gezisi (20 Aralık 2009)

Abi Yazı var zip var ama indirmiyor. Bu akşam var bir gariplik. Bayıldım uykusuzluktan birazdan bilgisayar alimde kalacak. Artık yarın işten bakarız. Herkese iyi geceler.
 







Ynt: Balaban Gölü Gezisi (20 Aralık 2009)

cok sagol Levent kardesım
harıka olmus . Insan neden se buruk bır gıpta ıle bakıyor
Eger cok kacmayacak ıse bır arkadaslarımızı ısımleerı ıle degerlendırebılsem baska bır sey ıstemem. tanıdıgım bır kac sıma var ama herkesı tanıyamıyorum. Keske ısımlerı ıle bılebılseydım.
 

Ynt: Balaban Gölü Gezisi (20 Aralık 2009)

Çok güzel bir gün geçirmişsiniz. Fotoğraflar harika. Yol uzaklığı ve iş nedeniyle katılamadım. Nasip olursa birsonraki geziye diyorum.
 



Ynt: Balaban Gölü Gezisi (20 Aralık 2009)

Güzel bir gezi olmuş. Paylaşım için teşekkürler. Özel işlerim olduğundan dolayı gelemedim. Bidahakine İnşallah. Artık fotoğraflarla avunuyorum.
 

Ynt: Balaban Gölü Gezisi (20 Aralık 2009)

İstanbullular, bir araya gelmeye başladı; güzellll, arkası gelir bunun...

Cavid Sezen
 

Ynt: Balaban Gölü Gezisi (20 Aralık 2009)

gezmen' Alıntı:
İstanbullular, bir araya gelmeye başladı; güzellll, arkası gelir bunun...

Cavid Sezen

Evet. Gezenbilirin off road grubu, trekking grubu, dağcı kampçı grubu, fotoğraf grubu sık sık bir etkinlik düzenleyip buluşuyorlar. Karavan grubundan ise ses çıkmıyordu. Karvanlı geziler bölümünden takip ettiğimiz geziler hep münferit gezilerdi. Yavaş yavaş bu değişmeye başladı. Olumlu bir gelişme . Etkinlikler arttıkça seviniyorum.
 

Ynt: Balaban Gölü Gezisi (20 Aralık 2009)

Katılan herkese çok teşekkürler. Katılamayan ve iyi niyetini bildiren tüm abilerime de sevgiler saygılar, bir sonrakinde buluşmak üzere.

Balaban Köyü ve civarına ilk kez gittim, o civarı hiç bilmiyordum. Aslına bakılacak olursa civarı da çok gezemedim. Arkınla göl kenarına akşam vakti vardık, ertesi sabah da dostlarla muhabbeti tercih edip civarı gezmedim. Ama etrafın çok güzel olduğu çok açık, güzel bir doğası var. Şansımıza hava da bizden yanaydı, bizi üzmedi.
Başka bir dostumuzla olan programımız dolayısıyla istemeye istemeye de olsa muhabbetin tam ortasında ayrılmak zorunda kaldık.
Bir sonrakinde daha fazla katılım ve daha büyük kamp ateşiyle kamp yapmak dileğiyle.
 

Ynt: Balaban Gölü Gezisi (20 Aralık 2009)

Volkan a özellikle teşekkürler. Gece bize eşlik ettiler. Kamp tı karavandı t3 dü muhabbet ilerledi. Yakacak odunumuz azdı onun için kızıldereli ateşi vari bir ateşimiz vardı. :smiley: Birdahaki sefere daha uzun yanan bir ateş için gerekli odun tedariği yapmak lazım.
Köyden birine günenip balık bekledik ama yalan oldu. Volkan ın tavukları imdadımıza yetişti allahtan. Sabah ilk Gelen yusuf oldu. Sonra güzel kahvaltı muhabbet . Güzel geziydi.

Eeeeeee Bu hafta nereye gidicez :D
 



Ynt: Balaban Gölü Gezisi (20 Aralık 2009)

ailece stres atmışsınız, ne güzel, keyfili ve güzel bir gezi olmuş paylaşım için teşekkürler
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,446
Mesajlar
1,518,082
Kayıtlı Üye Sayımız
172,102
Kaydolan Son Üyemiz
musti44900

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst