Bakkan' Alıntı:Sedat harika olmuş geziniz. Umarım böyle bir gezide beraber oluruz.![]()
hsbasar' Alıntı:Seninle ipekyoluna gidecegiz biz![]()
Bakkan' Alıntı:Sedat benim için hala hayal, ama hayali bile güzel.
ALİ ÖZEN' Alıntı:muhteşem kareler bayıldım...
Çöl Kartalı' Alıntı:
paylaşım için teşekkürler çok güzel bir gezi olmuş gezinizdeki fotoğraflar ve bilgi notları biraz detaylandırılıp ilkokuldan üniversite son sınıfa kadar okullarda,daha çok insana ulaşması açısından cami ve buna benzer yerlerde ders olarak okutulmalı ne kadar temiz düzenli yerler yol kenarındaki bilgi levhaları pırıl,pırıl 100 yıl sonra belki o seviyeye ulaşırız şimdi başlarsak;hsbasar' Alıntı:Bülent bey gezinizi daha önce izlemiştim, bugün bir kez daha keyifle izledim. İzlemeye devam edeceğim.
Selam ve saygılar.
adaş ben çevrenin temizliğine dikkat ettim yol kenarlarında etrafına çöplerin dağıldığı çöp konteynerleri yok pet şişeler,poşetler nereye saklanmış çok temiz gördüm resimler yalan söylemez,orta doğuyu çok iyi biliyorum uzun yıllar tır kullandımhsbasar' Alıntı:Sevgili adaşım inan ki biz onlardan 100 yıl öndeyiz. Bu gezdiğimiz ülkelerin en iyileri bile bizden en az 50 yıl geride.
Avrupa birliği üyesi olan ve olmak üzere olan, Yunanistan, Bulgaristan, Hırvatistan v.b. ülkelerin hepsinden hem kültür hemde eğitim olarak çok öndeyiz.