Balkanlar İçin Güzergah Tavsiyesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan m.ender Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,010

m.ender

Yeni Üye
Herkese selamlar.
İki çocuklu bir aile olarak 16 Mayıs gidiş 21 Mayıs dönüş İstanbul- Saraybosna uçak bileti aldık. 5 gece 4 gün olarak düşünürsek tatilin tamamını Saraybosna'da geçirmek istemiyoruz. Araç kiralamayı düşünüyorum. Güzergah olarak, daha önce gördüğümüz Hırvatistan, Arnavutluk ve Karadağ'a gitmeyi düşünmüyorum. Aklımda Belgrad, Priştina, Üsküp gibi bir rota var. Buraları daha önce gezen arkadaşlardan görülecek yerler hakkında fikir alabilir miyim? Mesela şu tarz tavsiyeler "Üsküp'e gitmeyin orada görülecek bir şey yok onun yerine şuraya gidin" veya "araç kiralamak yerine trene binip şuraya gidin" tarzı öneride bulunacak (8 ve 3 yaşlarında iki çocuklu olduğumuzu gözönünde bulundurarak :smiley: ) arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Etiketler
2 çocuklu bir aile olarak araç kiralamak daha ekonomik ve rahat olabilir. 25 haziranda bende orata avrupa gezisi yapıcağım için biraz araştırma yaptım. siz aklınızdaki şehirleri güzergahı tam yazarsanız bende araştırmalarımdan size bilgi aktarırım gezilecek yerleri ve kordinat bilgilerini

Ynt: Balkanlar İçin Güzergah Tavsiyesi

Hocam ilginize teşekkür ederim. Yalnız tam ifade edemedim sanırım. Ben "şu şehirlere gideceğim, o şehirlerde nereleri gezeyim" den ziyade güzergah konusunda tavsiye bekliyorum zaten. Yani hangi şehirlere gideyim tavsiyesi. Benim aklımda şimdilik şöyle bir plan var. 16 Mayıs akşam Saraybosna'ya varacağız. 17 Mayıs'ı full Saraybosna'da geçirip o geceyi de orada geçirdikten sonra 18 Mayıs sabahı ayrılıp Belgrad'a geçmeyi düşünüyorum. 18 Mayıs gecesi Belgrad'da, 19 Mayıs öğlenden sonra Belgrad'dan ayrılarak Priştine'ye geçmek ve o gece orada konaklayıp 20 Mayıs öğlenden sonra tekrar Saraybosna için yola çıkmak. Dönüşümüz 21 Mayıs sabahı.

Ynt: Balkanlar İçin Güzergah Tavsiyesi

Sayın Ender ben gideceğiniz güzergahta sadece üsküpü beyendim 5 yıldır motokaravanla sizin yazmış olduğunuz güzergahlarda dolaşıyorum .Hatta bu haziran ayında.Yunanistan Arnavutluk ,Hırvatistan ,Avusturya. İtalya .Yunanistan.ve Bulgaristan gerçi bu ülkelere çok gittim ama sizin güzergahta Üsküpü çok beyendik. sizlere iyi tatiller

Sırbistan Kosova sınır geçişi problemdi eskiden. Yine Kosova ek sigorta istiyordu. Son durumu kontrol etmelisiniz. Schengen vizeniz varsa Mostar üzerinden Hırvatistan a uzanabilirsiniz zaten schengen vizeniz yoksa sınır gecisleri ugursuz bi görevli yuzunden caninizi sıkabilir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

SON KONULAR

Geri