KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Ballıca - Ömerli Off-Road Keşif Gezisi (10 Ocak 2009)
Timuçin bekliyoruz. 09:30 Ayazağa beytepe kampüsüydü yanılmıyorsam program. Dostlara her zaman yerimiz var. Zaten pazar sabahı kalkıp çamurla boğuşmak için yol katedenlerin tarifle anlatılmayacak ortak noktaları olsa gerek... (bu ortak nokta delilik de olabilir tabii) Paylaşmak güzelliği arttırıyor... Bir sürü araç olacak, aracsız gelen istediğine biner...
concrete' Alıntı:
Timuçin bekliyoruz. 09:30 Ayazağa beytepe kampüsüydü yanılmıyorsam program. Dostlara her zaman yerimiz var. Zaten pazar sabahı kalkıp çamurla boğuşmak için yol katedenlerin tarifle anlatılmayacak ortak noktaları olsa gerek... (bu ortak nokta delilik de olabilir tabii) Paylaşmak güzelliği arttırıyor... Bir sürü araç olacak, aracsız gelen istediğine biner...
concrete' Alıntı:
Dar ve ağaç dallarıyla örülü yola hiç girmesek daha iyi olacakmış... Sen arazi için bir araç ayarla, çalıyı, çamuru dert etmezsin o zaman. Bu hafta sonu belgrattayız aksilik olmazsa. Çağrı her bi tarafımızı çamur içinde bırakacak bir etap ayarlamış. Buluşma yerine gelirsen sonrasında araçlarda bolca yer olur...
Nazik davet için teşekkürler.Bu hafta sonu sanırım şehir dışında olucam. Timuçin Bey'in dediği gibi co-pilot ve aynı zamanda basın -yayın olarak gelmek isterdim Dışardan bakıldığında hepimizde bir kaç tahtanın eksik olduğu kesin, dağ başına gidip kar-kış çamur uğraşıyoruz.Sanırım rutinleşen hayatlarımızda toprağa ve doğaya olan özlemimizi bu şekilde gideriyoruz
Şimdiden pazar günü org. katılacak tüm gezenbilircilere bol çamurlu adrenalin dolu keyifli geziler diliyorum. Şu anane rampasının bi ifadesini alın bakalım.Nasılsa yanınızda top,tüfenk vs.vs her bişey var yanınızda pzts. resimlere bakınca rampa ağlamış bee diyelim
fbmy' Alıntı:
Şimdiden pazar günü org. katılacak tüm gezenbilircilere bol çamurlu adrenalin dolu keyifli geziler diliyorum. Şu anane rampasının bi ifadesini alın bakalım.Nasılsa yanınızda top,tüfenk vs.vs her bişey var yanınızda pzts. resimlere bakınca rampa ağlamış bee diyelim
fbmy aslında sen de katılabilsydin daha iyi olurdu belki gelecek sefere şu an biraz yağmura ihtiyaç var ananenin kıvamında olması için ,neyse pazara göreceğiz bakalım !.........
eeg52' Alıntı:
fbmy aslında sen de katılabilsydin daha iyi olurdu belki gelecek sefere şu an biraz yağmura ihtiyaç var ananenin kıvamında olması için ,neyse pazara göreceğiz bakalım !.........
iki hafta sonra benim arabada hazır olacak o zaman ilk çamur deneyimini yaşayacak . İlk milli oluşu olacak daha dogrusu . hep beraber ıslatırız artık concrete. discolu bizim koray üye olamadımı hala gezenbilire
ophtha' Alıntı:
iki hafta sonra benim arabada hazır olacak o zaman ilk çamur deneyimini yaşayacak . İlk milli oluşu olacak daha dogrusu . hep beraber ıslatırız artık concrete. discolu bizim koray üye olamadımı hala gezenbilire
2. Ömerli gezisinin rotası ayarlandı. Sadece senin aracın hazır olmasını ve yağmuru bekliyoruz. Sonra senin aracın sünneti ve erkek oluşunu kutlayacağız
concrete' Alıntı:
Uye olmuş ama ortalarda yok.
2. Ömerli gezisinin rotası ayarlandı. Sadece senin aracın hazır olmasını ve yağmuru bekliyoruz. Sonra senin aracın sünneti ve erkek oluşunu kutlayacağız
Tabii ki... Sitede başlık açarım. Yeni parkuru gezi öncesi bir kontrol ederim, sonra yola çıkarız. Önümüzdeki hafta Ayazağa ekibinin gezisi olacak sanırım. Ondan sonra da sıra bize gelir heralde.
Aracın güzel olacağına eminim. Ophta da kısa sürede bu araca adapte olur nasılsa... Söyle bir kaç yüz metre kullandım asfaltta, gücünü hissettiriyor. Off road olayına girmeden önce kullanmıştım aslında xj ama bu gözle değerlendirmemiştim tabii...