.......BAŞIMIZ SAĞOLSUN ......24 şehit

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ayazağa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 79
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,196
Ynt: .......BAŞIMIZ SAĞOLSUN ......24 şehit

Hatırlanması gereken o kadar çok şey varki....
Ancak gazete başlıklarına benzer sözler, hiç olmamasından iyidir diye düşünüyorum. En azından korku imparatorluğu umurunda değil arkadaşlarımın.

Etiketler

yavuz-çelikel' Alıntı:
Çağırmazlar çünkü dişini geçiremedi.

Ben ilk kuruluşundan itibaren Aydınlık gazetesinin bir çalışanıyım ve ilk günümüzden itibaren Türkiyede sadece doğruları söylemekten hiç vazgeçmedik. Mesela şehit verdiğimiz gün tedbiri kaldırılan Deniz feneri e.V sanıklarının tedbiri kaldırıldı ve bugün dışarı salındı. bunu bizden başka yazanda olmadı.

Biliyorum mehmet bey. Gurur duyarım aynı çatı altında olmaktan.
Yanlız internetten takip ettiğim kadarıyla deniz fenerinin kurulmasından önceki edinilen mallara konulan tedbir kaldırıldığını okumuştum. Farklı bir durum varmı bundan? Eğer öyleyse yanlış birşey yok gibi.

yavuz-çelikel' Alıntı:
Biliyorum mehmet bey. Gurur duyarım aynı çatı altında olmaktan.
Yanlız internetten takip ettiğim kadarıyla deniz fenerinin kurulmasından önceki edinilen mallara konulan tedbir kaldırıldığını okumuştum. Farklı bir durum varmı bundan? Eğer öyleyse yanlış birşey yok gibi.

Bugün Zahid Akman dahil tutukluların hepsi serbest bırakıldı.

dEDİĞİNİZ GAZETELER ÇÜNKİ DOĞRULARI YAZIYOR NASI ÇAĞIRSINLAR

Merhabalar,
Son satırları şimdi okudum ve şaşırmadım ki çoğumuz şaşırmamıştır, heleki suçları değiştirilip evrakta sahtecilik olması yönündeki talep zaten herşeyi ortaya koydu.
Evet tahliye oldular acaba "bizi ya dışarı alın yada hep beraber yatarız"mı dediler birilerine kimbilir,
Bizim ülkemizde suç sayılan şeyler belli, VATANI SAVUNMAK onun haricinde her türlü fırıldak suç olsa bile bazı hatırı sayılır arkadaşlar sayesinde suç olmaktan çıkıp birde bazıları tarafından ödül alıyorlar.
Eğer vicdan denilen şey gerçekten var ise kim olursa olsun insanları kandırıp kazandıkları paralarını çalan hırsızlar acaba vicdanlarıyla nasıl hesaplaşacaklar.
Fakat iyi zamanlama, hani 24 ocak kararlarını okuyan arkadaşlarımız anımsarlar, rahmetli Turgut Özal Sayın Demirel'e "efendim enflasyonu 01 ocak günü açıklayalım millet zaten yorgun uyku mahmuru anlamazlar arada kaynar"gibi birşeyler söylemiş.
Bu olayda aynen arada kaynayıp gitti, bizim şehitlerimizden yine birileri nemalandı.
Kalın sağlıcakla.

sisdagili61' Alıntı:
Merhabalar,
Son satırları şimdi okudum ve şaşırmadım ki çoğumuz şaşırmamıştır, heleki suçları değiştirilip evrakta sahtecilik olması yönündeki talep zaten herşeyi ortaya koydu.
Evet tahliye oldular acaba "bizi ya dışarı alın yada hep beraber yatarız"mı dediler birilerine kimbilir,
Bizim ülkemizde suç sayılan şeyler belli, VATANI SAVUNMAK onun haricinde her türlü fırıldak suç olsa bile bazı hatırı sayılır arkadaşlar sayesinde suç olmaktan çıkıp birde bazıları tarafından ödül alıyorlar.
Eğer vicdan denilen şey gerçekten var ise kim olursa olsun insanları kandırıp kazandıkları paralarını çalan hırsızlar acaba vicdanlarıyla nasıl hesaplaşacaklar.
Fakat iyi zamanlama, hani 24 ocak kararlarını okuyan arkadaşlarımız anımsarlar, rahmetli Turgut Özal Sayın Demirel'e "efendim enflasyonu 01 ocak günü açıklayalım millet zaten yorgun uyku mahmuru anlamazlar arada kaynar"gibi birşeyler söylemiş.
Bu olayda aynen arada kaynayıp gitti, bizim şehitlerimizden yine birileri nemalandı.
Kalın sağlıcakla.

şehitlerden bu şekilde faydalanılması çok acı ve yazık yazık o kadar gencecik insanlarımıza olan yine gariban çocuğuna oldu...

Valla ben faydalanmadım,
Birlik olup günü gelince faydalananlardan hesap isteyelim ne dersiniz.
Zaten bir HALK TÜRKÜSÜ var çok güzel,
Zenginimiz bedel verir,
Askerimiz fakirdendir.
Bu iki mısra çok şey anlatıyor, vergisini vermemek için her türlü fırıldağı çeviren sahtekar, düzenbaz birkaç ne idiğüğü belli olmayan sonradan görme zenginler kendi çocuklarını askere göndermemek için bedelli askerliği çıkardılar.
Eğer önümöüzdeki günlerde bedelli askerlik diye tutururlarsa vede çıkartırlarsa ben "yapmış olduğum 20 ay askerliğin" bedeliniş almak için dava açmaya kararlıyım.Sanırım bu olayda tek başıma olmam.
Sağlıcakla kalın.

fiili olarak ne yapacağız bunu konuşalım asıp kesmek sayfalarda kolay

forum moderatörlerin den teröre lanet için bir organizasyon tertiblenmesi gibi bir plan yapalım...

yasarergun' Alıntı:
Doğuda iklim ve coğrafi şartlardan dolayı ne yatırım mümkündür ne de üretim,
şimdiye kadar orada fabrika kuracağım diyen de çıkmamıştır, kuranı da oralarda barındırmamışlardır. Ama bunun yanında her evden 10-15 çocuk çıkmıştır. Sonra da iş aş para hizmet diye feryat edilmiştir. Populasyon dinamiği bilen birisi burada olacakları yıllar öncesinden görürdü, azıcık sosyoloji ve antropoloji bilen birisi de kötü niyet taşıyan insanların buraları ateşlemesinin ne kadar kolay olduğunu. Bir de zamanında buraların "sürgün yeri" olmasından dolayı oraya giden basiretsiz yöneticiler zaten maraza çıkarmak için etrafa bakınan, kavga çıkarmak için sebep arayan toplulukların başına geçince "şartlar olgunlaşmış" ve şimdiki durum ortaya çıkmıştır. Türkiyenin suriye ve israil ile yaşadıkları bence bugünkü durumun en önemli sebebidir. Kuduz köpek gibi saldıran i evlatları 30 senedir güya terörle mücadelede sonsuz tecrübesi olması gereken ancak son olaylarda görüldüğü üzere pek de tecrübe sahibi olmayan güvenlik güçlerimizi keklik gibi avlamışlardır. Şehit evlerine bakınca, şehit analarına bakınca ya barakada oturdukları, ya şehit evinin elektriğinin kesik olduğu ya da sıvasız bir duvardaki derme çatma pencereden gazeteci ordusu ve resmi kıyafetleri ile giden askerlerden dolayı şoka giren anne görüntüleri görürüz. Yani zenginimiz bedel verirken, kudretlimizin oğlu orduevinde askerlik yaparken yine askerimiz fakirden olmuştur. 30 senedir teröristle mücadele edip de baskın yiyen bir birlik olabilir mi ?
bu ülkenin kaynaklarının en kallavi kısmı yıllarca milli savunmaya harcanmıştır. nereye gitti bu harcanan paralar. neden hala baskın yiyoruz ve neden hala 16 aylığına asker ocağına gelmiş, bir kaç mermi sıkıp "acemilikten" "ustalığa" yükselmiş ve düzenli ordu eğitimi alıp gerilla savaşına sürülmüş çocuklarımız kardeşlerimiz ölüyor. Bu kadar can toprağa düştü, hepsinin mekanı cennet olsun, Allah geride bıraktıklarına sabr-ı cemil ihsan etsin ama ite köpeğe yavrularınızı da vurdurtmayalım, onlar cennet mekan şehitler oldular ama bu bizim yaptığımız hataları ortadan kaldırmadığı gibi bizi sorumluluktan da kurtarmaz.

tarihi iyi okumak, incelemek ve irdelemek lazımdır
bu topraklar kendine ihanet edenleri hiç affetmedi ve cezasını aynıyla ve de misliyle ödetti bundan sonra da affedeceğini sanmıyorum
birinci dünya savaşı 7.65 çapında iki mermiyle başlamıştı unutmamak lazım
insanların sabırlarını çok zorlamamak lazım

son sözüm bu ülkeyi yönettiklerini iddia edenlere

adam lazımsa çağırın gelelim, para lazımsa verelim, silah lazımsa alalım yok babam bu işi biz beceremiyorsanız diyorsanız sizi değiştirelim becereni getirelim

+10000 hocam aynen ımzalıyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,632
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR