<div class="bbWrapper">Merhabalar ismim Latif.İstanbulda ikamet etmekteyim ve eskişehirliyim.aranıza katılmaya karar verdim fakat bir aracım bile yok<br />
hani derler ya karar vermek bitirmenin yarısıdır diye o açıdan burdan başlamış oldum sanırım<br />
araç olarak lada niva düşünüyorum fakat farklı yıllarda farklı modelleri var.mesela enjeksiyonlu (tek nokta çok nokta)<br />
karbüratörlü v.s. uzayıp gider.niva seçmedeki sebebim fiyat parformans bakımından en iyisi olduğunu düşünmem.<br />
bu konuda yanlışmı düşünüyorum acaba.bu aralarda bi lada samara alacaktım 2004 model.lada hastalığı eskiden beri vardır bende.konforsuz ama sağlam arabalardır.<br />
samaraya vereceğim paraya nivada alabiliyorum.hem bu sayede ne zamandır içimizde yatan doğa ve heyecan hasretinide giderme şansımız olur diye tahmin ediyorum.<br />
artık monotonluktan kurtulma vaktinin geldiği ortada.bu sebeplerden ötürü sizden araç konusunda önerilerinizi bekliyorum.<br />
birde dursun usta ile tanışmak istiyorum 20 adet msj yazmadığım için profiline ulaşamadım direk tlf açmak ta istemedim sende kimsin demesin diye<br />
yeri nerdedir acaba?eğer istanbuldaysa birgün mutlaka uğrarım yanına.şimdiden tşkler</div>