Bayramda Bartın - Güzelcehisar Sahilinde Kamp (9-12 Eylül 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 239
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 44,631
Ynt: Bayramda Bartın - Güzelcehisar Sahilinde Kamp (9-12 Eylül 2010)

Çaycuma'dan çıkıyoruz ve sonrasında Bartın il sınırlarına giriyoruz

Etiketler

İnkumu yol ayrımından sonra önümüzde gördüğümüz bu şirin mavi vovos çok hoşuma gitti

Daha sonra Murat'lar alış veriş yapmak için Bartın'a inmişler, yolda onlarla buluştuk ve İnkumu sonrasında Güzelcehisar yoluna döndük..

Yol manzaralarına devam

Bu iki ağacın oluşturduğu görüntüyü çok beğendim, sevgiyi anlatıyor gibi kalp yapmışlar

Artık denizi görmüştük ve çok mutlu olmuştum

Efe Abilerin Oscar'ı

Kumsalda en sevdiğim yerlerden bir olan 80 milyon yıl önce oluşmuş olan lav kayalarına koştum hemen

Bu arada İstanbul'dan Ercan ve Servin'de bize katılmışlardı ve koyu birlikte dolaşmaya çıktık

Plajda Mustafa Abi ve Necla Abla

Mustafa Abi oğlu Alper'i çadırda kalmaya ikna edince hemen çadırını kudu ve Alper dinlenmek için çadıra geçti, Alper için konfor out çadır in oldu ;D

Yemekte tavuk sote ve mükemmel bir salata vardı, hep birlikte çok acıktığımız için karanlık çıktı yemek tabağım ancak flaşın aöçılmasını beklemeye gücüm yoktu

Yemekten sonra kamp ateşi başına geçtik, kumsalda kamp ateşimizi yakmaya izin verdiler çok mutlu olmuştuk..

Gecenin ilerleyen saatlerinde kamp ateşimizin başından ayrılarak, gökyüzünü rahat seyredebileceğimiz karanlık olan lav kayalarına yakın bir yere gittik. İlk gün ve gece gerçekten hava çok güzeldi, sıcaktı, gökyüzünde Samanyolu ve meteor kaymaları keyfimizi arttırdı. Sabah 04.00 gibi Ercan, Servin ve ben çadırlarımıza gittik, biraz daha otursak güneşin doğuşunu karşılayacaktık

Ben sabah 04.00 te yatmama rağmen 07.30 da kalktım ve doğru plaja koştum, kıyıda Efe Ebi, Sinem, Murat ve Oya bot başında ağ temizliyorlardı

Onların fotoğraflarını aldıktan sonra muhteşem lav kayalarının sabah sisli görüntülerini almaya gittim

Plajın diğer ucunda Ceneviz kalesi görünüyor

Biraz daha fotoğraf çektikten sonra geri döndüm, bizimkiler hala ağ başındalardı, önce görüntüledim sonra ben de yardım ettim..

Bu balık zehirli dikenleri olan tehlikeli bir balık

Teşekkürler Özgür, gerçekten çok güzel oldu..

Bayramın 2. günü rüzgar biraz sertleşmeye başladı, plaja denize girebilme umuduyla gittik ama giremedik, sadece güneşlendik, tek güneşlenen biz olmadık ;D