Bayramda Bartın - Güzelcehisar Sahilinde Kamp (9-12 Eylül 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 239
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,547

Etiketler
Ynt: Bayramda Bartın - Güzelcehisar Sahilinde Kamp (9-12 Eylül 2010)

fotoğrafları merakla bekliyoruz...

Biz de döndük. Hem de Cumartesi gecesi döndük oy kullanacağız diye. Bir işe de yaramadı ya neyse.

Güzel kamp oldu. Balıkçılık dışında bir etkinlik yapmadım. Dinlendiğimi hissettim. 2. gün fırtına bizi biraz hırpaladı ama olsun. Karadeniz bu, o kadar olacak.

Resimleri sonra yükleyeceğim.

Kampa gelenlere, gelemeyenlere, herkese çok selam.

bu sefer fotoğrafları paylaşacaksınız değilmi? :smiley:

dağ havasından sonra deniz havası Zerrin hanımı çarptı demekki oda yüklemedi

Evet artık resim yüklemek lazım. Bartın'dan Güzelcehisara giderken yol üzerinde köy ürünleri satılan bir sergiden alışveriş yaptık.

P1000694.jpg

P1000695.jpg

P1000696.jpg

P1000697.jpg

P1000699.jpg

Kamp alanımız kavak ağaçlarının gölgesinde plajın hemen gerisindeydi. Bora, kampın sahibi aynı zamanda Zonguldak tenis kulübünün kortlarını işletiyor. Tuvaleti, duşu ve elektriği olan basit ve sakin bir yer.

P1000703.jpg

P1000705.jpg

P1000707.jpg

Gece Murat'ın getirdiği barbun ağını atmak için botla açıldık. İlk gece 2 defa ağ attık 2 kg civarında barbun, dil balığı tuttuk. Bir de en az yüz tane çağanoz (küçük yengeç). Çağanozları temizlemek 3 saat sürdü.

Sonra plajda Zerrinlerin yaktığı kamp ateşine dahil olduk.

P1000708.jpg

P1000711.jpg

P1000716.jpg

P1000718.jpg

P1000725.jpg

Cumartesi günü sabah hava sakinken öğleden sonra 8 kuvvetinde rüzgarla deniz çok kabardı.

P1000734.jpg

P1000735.jpg

P1000736.jpg

P1000739.jpg

P1000749.jpg

Cumartesi günü gelen günübirlikçiler dışında plaj genelde boştu.

P1000750.jpg

P1000751.jpg

Resimlerin devamı öteki makinada. Sonra yüklemeye devam edeceğim. Bunlara aperitif olarak bakın.

Selam ve Sevgilerimle

Hoşgeldiniz mesajlarının tamamına çok teşekkürler edşiyorum ben kendi adıma, hoşbulduk, gerçekten çok yorgun döndük..

Ellerine sağlık Efe Abi, devamını bekliyoruz ..

Muratlar çarşamba yani arife günü kamptaydılar, kamp alanı olarak Bozköy'ü belirlemiştik ancak mülki idare amiri kamp izni vermediği için yeniden Güzelcehisar'a kamp atmaya karar verdik ve ilk önce Muratlar kamp alanına yerleştiler, gece geç saatlerde Efe Abiler ulaştılar kamp alanına, sonra biz 4 araç Ankara'dan katıldık, onlara katılana kadar yolda çeşitli fotoğraflar çektim ayrıca Çaycuma'ya ulaştığımızda Türker arkadaşımız bizi evlerinde ağırladılar, şimdi ben fotoğraflara başlıyorum :smiley:

İlk yol karelerinden sadece 1 tanesini beğendim, sonra Türker'lerdeyiz

DSC01211.jpg

DSC01213.jpg

DSC01214.jpg

DSC01215.jpg

DSC01216.jpg

Türker'lerin evi Çaycuma ilçesi Kayıkçı köyünde, çok şirin ve gelişmiş bir köy ayrıca Türkiye'de sadece bu köyde çöp toplama aracı olduğunu öğreniyoruz, giderlerini köy halkı aidat ödeyerek karşılıyorlar.

Bizi çok güzel ağırladıkları için Türker'in başta annesi Gönül Hanıma, halası Şükran Hanıma, babası Tuncer Beye, amcası Tunay Bey ve kuzenlerine çok çok teşekkürler ediyorum.

Ağaçlardan meyveler yedik, dalından incir, elma yemek çok keyifliydi, dut ve kiraz da varmış ama mevsimi geçtiği için yiyemedik ama seneye davet edildik :smiley:

DSC01217.jpg

DSC01218.jpg

DSC01219.jpg

DSC01220.jpg

DSC01221.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR