KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Her yurt dışı gezimde olduğu gibi yine acaba umudu ile gezinirken dank etti ve buldum ve hepsini aldım. aşağıdaki şartlarda AÇIK ARTTIRMA usulü ile satılıktır.
bburago'nun Die Cast 1/32 modeli olup gerisine de gerek yoktur bence.
Alış fiyatım neyse o fiyattan açık arttırmaya sunuyorum ancak şartlarım var.
Açılış fiyatı 25TL'dir.
Kargo alıcıya aittir.
En yüksek teklif 50TL olabilir.
Teklif 50TL ye ulaşırsa açık arttırma otomatikman sona erer.
Ürün orjinal kutusundadır.
HİÇ AÇILMAMIŞTIR.
Hepsi bu. Sonuçta hepimiz Defender sevdalısıyız benim de 3 liralık malı 19 liraya satmaya niyetim yok Turbo kızacak ama napalım.
Son olarak bu açık arttırma 19 Haziran 2014 günü 12:00 'de başlar 26 Haziran 2014 günü 12:00'de biter
Bir satıcı butür bir alışverişten kaç lira kazanıyor biliyormusunuz?
25 lira kazansa günde 100 tane satsa, ayda 25x100x30=7500 lira net kar eder.dükkan masrafıda yok benim gibi.
Üstelik vergide vermiyor?
Ben dükkan işletiyorum bu kadar kazanamıyorum.
Babam para vermiyor.
Yavuz bey in mesajını dün akşam geç saatte gördüm ve çok üzüldüm. hepi topu 2 tane maket için yediğimiz laflara, altında kaldığımız ithamlara bak diye. sonra dedim ki dur sabah akil kafayla bir daha bakayım, okuyayım. iyi ki de öyle yapmışım.
bu arada ilk mesajımda ki "hepsini aldım" cümlesini biraz açayım. toplamda zaten 6 tane aldım. 2 si bana 2 si hediye olacak. diğer iki satılık.
Yavuz bey in mesajını dün akşam geç saatte gördüm ve çok üzüldüm. hepi topu 2 tane maket için yediğimiz laflara, altında kaldığımız ithamlara bak diye. sonra dedim ki dur sabah akil kafayla bir daha bakayım, okuyayım. iyi ki de öyle yapmışım.
bu arada ilk mesajımda ki "hepsini aldım" cümlesini biraz açayım. toplamda zaten 6 tane aldım. 2 si bana 2 si hediye olacak. diğer iki satılık.