Glasgow'dan Belfast'a feribot pahalıya geliyor ama keşke zamanım olsaydı da binebilseydim... Easyjet iç hatlarda en ucuz ulaşım aracı. Ben Londra'dan Belfast'a 15pound gibi bir rakama uçmuştum

Sen neyle geçtin Belfast'a? Mesajını yeni görüyorum, sana mutlaka gitmen gereken birkaç yer söylerdim... Guinness Pub'a girip İrlandalılar'ın efsanevi Guinness birasını denemişsindir umarım

İç savaştan kalma duvar çizimleri, tellerle kaplanmış polis arabaları ve karakolları, Titanic'in yapıldığı tersane, büyük botanik bahçesi, fizik derslerinin unutulmazı Kelvin'i, savaş müzesini, adanın en eski (1826) barı olan The Crown Bar'ı ziyaret etmişsindir umarım?
Birde, Belfast'a giderken U2'dan <a href="http://www.lastfm.com.tr/music/U2/_/Sunday+Bloody+Sunday">Sunday Bloody Sunday</a> parçasını dinlemek, dönüşte çok daha anlamlı bir hale getirir bu şarkıyı

Tabi Bloody Sunday (Kanlı Pazar) olayını okumayı ihmal etmemek lazım...
İrlanda Cumhuriyeti, kraliyet topraklarından bağımsız ve AB üyesi olduğu için Schengen vizesi istiyor. Ama hatırladığım kadarıyla ben Belfast'tayken günlük vize alıp Dublin'e gidebiliyordum(?). Ayrıca Dublin ile Belfast birbirinden çok farklı iki şehir. Dublin, tipik bir kuzey Avrupa şehriyken Belfast sanki bizden birileri gibi

İnanılmaz sıcak insanlar...
Bekliyoruz izlenimlerini ve fotoğraflarını

Umarım sen Türkiye'ye dönmeden geliriz yanına da gezeriz oraları hep beraber...