Ynt: Belgrad - Kısırkaya Off-Road Gezisi (28 Şubat 2010)
Nejat şimdi oldu biraz önceki iki resmi görünce aralarında 15km fark var kısırkayadan girip kemer burgazdan çıkınca aklıma şu meşhur teyo dayı geldi hani onda yalanda yok hılafta ;D ;D ;D
Dikkatli okuyunuz lütfen "Suya böyle girdi" dedim ve resmini koydum. Sonra faklı bir resim koydum "ve böyle çıktı" dedim, çıktı da netekim. "Sudan böyle çıktı" demedim ki?
Yalan yanlış taraf yok ;D Algı ile oynama var sadece ;D
nkurtkaya' Alıntı:
Dikkatli okuyunuz lütfen "Suya böyle girdi" dedim ve resmini koydum. Sonra faklı bir resim koydum "ve böyle çıktı" dedim, çıktı da netekim. "Sudan böyle çıktı" demedim ki?
Yalan yanlış taraf yok ;D Algı ile oynama var sadece ;D
ayrıca suyun ortasında kalan aracı ayak başparmağımızı bile ıslatmadan kancalayıp vinçleyen başka ekip yoktur herhalde.yalnız bir sıkıntı varki DCPU ya güvenim arttıkça aldığım risklerde ağırlaşmaya başladı, hayırlısı bakalım.
deryaderin' Alıntı:
ayrıca suyun ortasında kalan aracı ayak başparmağımızı bile ıslatmadan kancalayıp vinçleyen başka ekip yoktur herhalde.yalnız bir sıkıntı varki DCPU ya güvenim arttıkça aldığım risklerde ağırlaşmaya başladı, hayırlısı bakalım.
Süper bir gezi oldu.
Nejat resimler mükemmel. Baktıkça günü tekrar yaşıyorum.
Geziye renk veren herkese ve özellikle beni boğulmaktan kurtaran S.A.T ekibine çok teşekkürler.
nejatcım ayrıca batan areti kurtarmak amacıyla batacağımızı bile bile önüne geçmek uğruna daldığımız bataklıktan çıkmak için vinçleme yardımına çok teşekkür ederim. böylece vincin çalışıp çalışmadığını da anlamış olduk, yoksa uzuuun yıllar yepyeni kalacaktı arabanın önünde.
deryaderin' Alıntı:
araban süper... ama dediğin konuda haklısın. sadece senin değil, tüm arkadaşlarımızın araçlarına güveni tam, eminim... ama güvenliği elden bırakmamak lazım.
deryaderin' Alıntı:
nejatcım ayrıca batan areti kurtarmak amacıyla batacağımızı bile bile önüne geçmek uğruna daldığımız bataklıktan çıkmak için vinçleme yardımına çok teşekkür ederim. böylece vincin çalışıp çalışmadığını da anlamış olduk, yoksa uzuuun yıllar yepyeni kalacaktı arabanın önünde.