KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Belgrat Babanne Yokuşunun Gazabı 10 Ocak 2011
Buradan Yurki ve ailesine de selam olsun.Ülkelerine güle güle gitsinler.Türkiye iyi bir dostunu kaybediyor , ama Finlandiya'ya sıkı bir elçi gönderdiğimizden kimsenin şüphesi olmasın.
Dün gece saat 23:00'e kadar oradaydık
Yurki, Yunus oğlum Kerem ve ben Yunus'un yerinden ayrılan tekerleği onardık ve Cj'yi orman içindeki patikadan yukarıya yola çıkardık
Babaanne tam cehenneme dönmüş, gece karanlığında daha da ürkütücü ;D kimseye tavsiye etmiyorum, uzak durun
EM5' Alıntı:
Araçları ormanda bırakmadan birgün önceki keyifli gezi daha doğrusu hard-offroad fotoğraflarınıda buraya eklerim
bu arada 4 araçtan sadece 1 tanesi yürür halde. 2 aracın arka 1 aracın önler mefta oldu ;D
ufuk28' Alıntı:
Dün gece saat 23:00'e kadar oradaydık
Yurki, Yunus oğlum Kerem ve ben Yunus'un yerinden ayrılan tekerleği onardık ve Cj'yi orman içindeki yoldan yukarıya yola çıkardık
Babaanne tam cehenneme dönmüş, gece karanlığında daha da ürkütücü ;D kimseye tavsiye etmiyorum, uzak durun
mogzilla' Alıntı:
Ünal geçmiş olsun.Gerçekten sıkı macera olmuş.Resimlere baktıkça bizim kalanbilir etabını hatırladım.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=22384.0
nadir abi sizin olay başlı başına olaydı encokda güldüğüm sizin olayda yardıma giden yardım için aramaya başlayınca atilla ile amma gülmüşdük yahu bunlar görünmeyen bataklığa girdilerde habermi veremiyolar diye mogla acmat kalınca uğraşmaya gerek yok helikopterle gitmek lazım oraya diye bombaydı sizin kurtarma operasyonu
Bilirim frensiz gitmeyi ormanda sıkıntı olmuyorda asfalt kötü 3 hafta önce bahçeköyden maslak a hakan'ın arabaya vura vura gittim en az 15 kere çarptım