Belgrat Babanne Yokuşunun Gazabı 10 Ocak 2011

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan unal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,015
Ynt: Belgrat Babanne Yokuşunun Gazabı 10 Ocak 2011

hakan3005 nickli arkadaşım bişe diyimde aramızda kalsın kimse bilmesin ))) sen gene işimi bozma nadir abimizi bilmezsin gaza gelmez şimdi girmezde oralara ama sakın uyarma ) uyarmaki hayatın uzun olsun işimi bozma bozarsan muhteşem arnavut hikayeleri ve tenekede tavuk keyfinden mahrum etme )))

yani hani nadir abi şansımı denerim geçmişden ufakda olsa bizimde br hesabımız var dersen söz tavuklar benden sen tenekeyi ayarla sadece haber et )) sıkıldım ormandan kaldım tek başıma demezsin seve seve sabahlarızda akşamlarızda

Etiketler

EM5' Alıntı:
Sırada Camel var ;D

emre kaşınıyosun gene gibime geldi ))) beni kimse daha camura sokamaz ama yiyenbilirci olarak keyifle izlerim )

GEZENBİLİR
OFF-ROAD
OFF-ROAD GEZİLERİMİZ - OFF ROAD TRIPS (Moderatörler: mogzilla, reha, discovery-V8, MKG)
İstanbul Jeep Gezimizden Fotoğraflar (19 Aralık 2010)

bu konuyuda incelersen sanırım sana faydası olur bu gezide sağnak yağışda yapıldı ilk resimlerde araçlardaki renkden toprak farkını anlayacağına eminim biz öyle fazla fotoraf video cekmesinide sevmiyoruz acıkcası ama bu gezidende resim bulursam yollarım sana en azından neresi aşşası neresi yukarsı çözersin ))))..ben ama inanıyorum sana sen kesinlikle babanneden geçekçeksin gibime geliyo

unal' Alıntı:
emre kaşınıyosun gene gibime geldi ))) beni kimse daha camura sokamaz ama yiyenbilirci olarak keyifle izlerim )
Beni biliyorsun Ünal kaşıntım tutsa , kafaya koysam yeter yürümeye alıştık zaten Camel'dan da Kemerburgaz'a yürürüz Sarıyer'e otobüs varmı ordan ???
Ama önce arkaları çalıştırmam lazım babaanneye hediye bıraktım ;D

Fotoğraflar gelsede yüklesem ... Fatih abinin süper bir resmi var ;D Bomba bomba hala gülüyorum ;D

hainler geçen sefer piknik için çağırmıştınız şimdi harbi offroad olmuş benim yeni haberim oluyor yaktım sizi

bull' Alıntı:
hainler geçen sefer piknik için çağırmıştınız şimdi harbi offroad olmuş benim yeni haberim oluyor yaktım sizi
ne desen haklısın 1 hafta sonra yapacaktım ... jyurki gideceği için öne aldık ...

ben o dar yoldan bahsetmemiştim Ünal abi. CJ nin yan durduğu ve vinçlendiği yoldan bahsetmiştim. orası anane yokuşuymuş yani benim bahsettiğim yer. ama başlıkta babane yokuşu yazınca bende orasını babane yokuşu zannettim. ;D

zaten CJ'lerin dağıldığı yerler bambaşka yerler.

cumartesi abim gelecek, bi etüd yapsın bakalım.

telefonda konuştuk zaten )) seve seve gelsin buyursun dost ve arkadaşlarımıza her daim ikram edecek cayımız vardır )

Bir Unimog zorlasa güzel olur kanaatimca

Bir Unimog zorlasa güzel olur kanaatimca

hakan abi ben emreye inat bu hafta samurai ile geçicem ..... ben geçerim dimi ünal abi

samurai ile geçmen için tek başına bir büyük içmen lazım ))

oda iyiymiş.... ben geçerim abi ama çalışır durumda ama çekilerek ;D ;D ;D

Heryerde çektiği iddia edilen ençok aboneye sahip ....cell ..... ağaç tepesinde bile çekmiyor ;D