Arkadaşlar 19 Nisan Pazar günü Bahce köy deki börekcide 2Niva 1Samurayi 1disko 1LR 110 V8 KLR650 yamaha olmak üzere 5 arac etaba sabah 11:00 civarı giriş yaptık etap içinde derin kanallar su gecişleri şeklinde bir cok araclarımızı deneye bilecegimiz ve zorlayıcı engeller vardı 5 KM sanırım 4 saat gibi bir zamnda gectik ufak tefek mekanik sorunlarda yaşasak 5 arac ta etabı bitirdi bu geziyle ilgili görseleri sizlerle paylaşmak istedim iyi seyirler
geziye başlarken bu arkadaşı gördük bisikletin arkasında cocuk taşımak için kulandıgı arac harika bir şey içindeki bebişinde keyfine diyecek yoktu
LR 110 V8 motoru ve dev cüssesiyle kendinden beklenmiycek bir kıvraklıkla ilk engele giriyor ve resmen topragı yerinden sökercesine kazıya kazıya en geli aşıyor
samunun derin bir kanaldan gecişi bu esnada aracın tüm limitlerini zorladım eksigi nedir yeterliligi ne kadardır ölcüp hesapladım ona görede projeye hız verdim
murat arkadaşımız anı ölümsüzleştiriyor batan samunun yanında hatıra resmi
klasik kurtarma operasyonlarından biri
motoruyla etap içinde öndeki aracla en arkadaki arac arasında mekik dokuyan murat arkadaşımız
okoca cüssesiyle LR yi ordan cıkarmak kolay olmuyor tabi murat biraz yorulmuş
yusuf abim samunun ceki kancasına vinci baglamaya ugraşıyor
yusuf abi nivasıyla engel aşarken şahlanmış geliyor
yusuf abinin nivası takıldı ve samu ona sabit nokta olarak vinci baglamasını bekli yor
LR V8 gene yardırıyor etabı olanca güçüyle
muhteşem disko etap içinde engelleri hiç zorlanmadan gecti etabın ortalarında ön difi kırılmasına ragmen sadece arka cekiyle etabı ucar gibi tamamladı bizi bile hayrete düşürdü
evt diskonun muhteşem derin su kanalından geciş anı kare kare
şimdide aynı su kanalını nivasıyla tolga arkadaşımız aldıgı gazın etkisiyle kanala muhteşm bir dalış yapıyor ve izleyin
sonucta tolga arkadaşımızda kanalı sorunsuz gecti
samurayinin derin bir kanalda yanlamasına cıkış mücadelesi ileri geri manevra tüm ekip takuz halinde
burda ekip arkadaşlarımdan etap içi servis istiyorum ve servis elamanları her türlü tecizatlarıyla olay yerinde servis hizmeti veri yorlar ekip profesyonel nede olsa
ışıklarda bile bu kadar temiz cam silmiyorlar tolga arkadaşım bahşişi haketi ama üzerimde bozuk yoktu
ve mücadeleyi kazanan kahraman samu o bir şafaşcı
tecrübeli yusuf abimin camel etaplarıyla mucadelesi nerdeyse hiç takılmadan her yerden gecti
tolga arkadaşımız ve cengaver nivası
baharın müjdecisi cicekler
ortamdan manzara resimleri o kanalın öyle masum durduguna bakmayın nerdetse arac yutan cınsinden
buda fotograflarımızı ceken elif arkadaşımız gkendisine cok tşk ediyoruz tabiki tek fotografcımız kendisi olunca kendi fotografınıda kendi cekmek durumunda kalmış
bu camele giren her arac batıyor arkadaş ekip iş başında hummalı bir kurtarma operasyonu daha
33 inc slverston lastikli disko
tolga arkadaşımız fikrini yokluyor acaba ben gene niye battım lastik ok kilitse kilit bide gaza saglam basa gececekte tam kanalın ortasında gazı kesince cakılıyor eee tecrübe kazanmak böyle kafayı kurcalattırır adama
burda terazide kalan samu az kalsın yanının üzerine yatacaktıkı son anda durdum ve anı ölümsüzleştirip bir kaca hatıra fotosu cekmek geldi aklımıza
murat arkadaşımız abi dedi bende seninle geceyim şu muhteşem kanalı dedi ve etrafa el salıyarak helaleştik ve bastık samunun gazına
tabiki samu battı ve biz aracı terkettik daha sonra sagolsun disko vinciyle samuyu sudan cıkardı suyunu sıktık kotukları biraz sildik marşa bastık devam
artık ekibin camelden yorgun ve mutlu bir şekilde cıkış anları
gezimiz camel cıkışında rasladıgımız yıkamacıda son buldu araclarımızı temizlettik cizmelerimizi yıkttık camurumuzu temizledik cayımızı içerken durum degerlendirmesini yaptık ve güzel bir geziyidaha sorunsuzca bitirmenin mutluluguyla evlerimize dagıldık