mehmet bey aracınızın herhangi bir sitede ilanı var ise ilan numarasını verirseniz oradan daha ayrıntılı inceleyebilirim. benim aracım sahibinden.com sitesinde 9539500 nolu ilan
merhaba ahmet bey
aracımın herhangi bir sitede satılık ilanı yok
aracınızın resimlerini gördüm. çok güzel bir araç olmuş. çok emek harcamışsınız. ama beni için çok pahalı.
haklısınız mehmet bey epey ilgilendim aracımla. benimle beraber defender alan başka arkadaşta vardı yaklaşık 20 gün önce 1.3000 ytl ye sattı aracını . tabiki benim gibi yaptırmadı sadece boya yaptırdı . o kar etti ben bu kadar ilgilendim zararına satıyorum.
Hacı usta:
Seyrantepe'deki Hacı'yı bilmeyen, tanımayan Land'cı yoktur herhalde. Ustamızın Hacı lakabının nereden geldiğini bilir misiniz? Zamanında usta para biriktirip hacca gitmek istemiş fakat kıza çeyiz yaparım diye paraya kıyıp bir türlü gidememiş. Dostları da kendi gidemedi bari adı gitsin deyip HACI demişler. Aslında Hacı filan değildir.
mert bey benimde ilerleyen yıllarda bir 110 alıp 90 yaptırma düşüncem var . geçenlerde şasi boyuyla oynanmanın yasaklandığı hakkında bişeyler duydum ama pek inanamadım sizin bilginiz varmı bu konuda.