Ben Cahile Yardım Lütfen

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Mantez Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 58
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,958
Ynt: Ben Cahile Yardım Lütfen

merhaba mehmet bey. takas düşünürüm ama tabi nasıl bir araç olduğuna bağlı .

Etiketler

Merhaba

1997 opel vectra cd, lpg dönüşümlü, beyaz

mehmet bey aracınızın herhangi bir sitede ilanı var ise ilan numarasını verirseniz oradan daha ayrıntılı inceleyebilirim. benim aracım sahibinden.com sitesinde 9539500 nolu ilan

merhaba ahmet bey
aracımın herhangi bir sitede satılık ilanı yok
aracınızın resimlerini gördüm. çok güzel bir araç olmuş. çok emek harcamışsınız. ama beni için çok pahalı.

haklısınız mehmet bey epey ilgilendim aracımla. benimle beraber defender alan başka arkadaşta vardı yaklaşık 20 gün önce 1.3000 ytl ye sattı aracını . tabiki benim gibi yaptırmadı sadece boya yaptırdı . o kar etti ben bu kadar ilgilendim zararına satıyorum.

Hacı usta:
Seyrantepe'deki Hacı'yı bilmeyen, tanımayan Land'cı yoktur herhalde. Ustamızın Hacı lakabının nereden geldiğini bilir misiniz? Zamanında usta para biriktirip hacca gitmek istemiş fakat kıza çeyiz yaparım diye paraya kıyıp bir türlü gidememiş. Dostları da kendi gidemedi bari adı gitsin deyip HACI demişler. Aslında Hacı filan değildir.

Hacı Erdal ustayı biliriz tabii, bi 110 dan 90 çıkarma projemi uygulamaya koyarsam ilk gideceğim yerdir, Land ve mog uzmanıdır kendisi

mert bey benimde ilerleyen yıllarda bir 110 alıp 90 yaptırma düşüncem var . geçenlerde şasi boyuyla oynanmanın yasaklandığı hakkında bişeyler duydum ama pek inanamadım sizin bilginiz varmı bu konuda.

ıyı gunler kısmet olrsa nıssan x trail luxy alacm arac 90 bınde moder yenılemıs grntılı hala servıstee suan 30 bındee aracc cok temızz ne oneryrsunzzzz ılgınız ıcın tesekurlerrrr

ferhat01' Alıntı:
ıyı gunler kısmet olrsa nıssan x trail luxy alacm arac 90 bınde moder yenılemıs grntılı hala servıstee suan 30 bındee aracc cok temızz ne oneryrsunzzzz ılgınız ıcın tesekurlerrrr

Ferhat bey,

bu mesajınızı Nissan bölümde yeni bir konu başlığında yazarsanız, tecrübeli arkadaşlardan bilgi alabileceğinizi umuyorum. iyi günler.