Ynt: Ben Cahile Yardım Lütfen
Bugün Hacı Usta'yı buldum sanayi'de.
Kaporta tarafında yapılabilecekler ve maliyetleri hakkında fikir verdikten sonra mekanik tarafı için Ataürk Sanayii Sitesi II. Kısımda ki Mekanik Oto'ya gönderdi beni.
Mekanik Oto'da konuştuğum teknisyen arkadaşlarında görüşleri aynı yöndeydi. Dizelle vereceğiniz fark yerine sıralı LPG taktırıp yakıt maliyetini performansdan kaybetmeden düşürebileceğim yönünde görüş belirttiler.
Bu seçenekleri ciddi şekilde arttırıyor tabii.
Bugün Hacı Usta'yı buldum sanayi'de.
Kaporta tarafında yapılabilecekler ve maliyetleri hakkında fikir verdikten sonra mekanik tarafı için Ataürk Sanayii Sitesi II. Kısımda ki Mekanik Oto'ya gönderdi beni.
Deep' Alıntı:dizelin benzinliye göre daha az yaktığı malesef toplumda yerleşmiş ve bu görüş kırılamıyor, ben dizel Disco kullanıyorum ve benim aracın muadili olan V8 aracı Yavuz abi kullanıyor, yakıt tüketimi LPG sayesinde aynı!!
şimdiki aklım olsa kesinlikle ve kesinlikle V8 alırdım, eski jenerasyon dizellerin hepsi hantal isterse turbo olsun farketmiyor
Mekanik Oto'da konuştuğum teknisyen arkadaşlarında görüşleri aynı yöndeydi. Dizelle vereceğiniz fark yerine sıralı LPG taktırıp yakıt maliyetini performansdan kaybetmeden düşürebileceğim yönünde görüş belirttiler.
Bu seçenekleri ciddi şekilde arttırıyor tabii.