Ben de Yoldan Çıkıyorum :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TARIKK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,190
Ynt: Ben de Yoldan Çıkıyorum :smiley:

evet serdarlar karışmış benim yukarıda yazdıklarımı dikkate almayın

Etiketler

Arkadaslar, Serdar ile görüstüm.
Araba su anda Sanayide boyaya girmis. Kaportanın bakım isleride halledilmis yani.
Arac iyi durumda, Serdar aracı model yukseltmek icin sattıgını, 89 model olması nedeni ile artık onun düsüncesine göre her ne kadar bakımda yapsam bir süre sonra sıkıntı yaratmaya baslayacaktır, ayrıca 100 km de 15 litre gibi bir dizel tüketiminin de sıkıntı olmaya basladıgınız soyledi. Ayrıca malum 2,5 düz dizelin performans sorunlarıda sıkmaya basladı diyor. (Bu arkadasın 3. aracı ve offroad dan ziyade kamp alanlarına ulasmak icin kullanıyor)
Su anda bizim ic islerinden malesef, ancak ikinci arac olmak kaydı ile bir 4*4 e izin cıktıgı ve ikinci arac icin su anda yeterli bütcem olmadıgı icin ben talip olamıyorum. Ilgilenen varsa aracı bir görsün derim.
Hazır yapılı, alıp dogrudan araziye girilebilecek bir arac. Icerde ve dısarda rollbarlar, snorkel, vinc, karter koruması, ıvır zıvır herseyi var.

TARIKK' Alıntı:
Ustadlar su linkteki araca bir bakabilirmisiniz ?

Araba derli toplu görünüyor , yuruyen ve motor ne durumda bilemiyorum, ancak sorun olmadıgını kabul edersek ne dersiniz ?
Fiyat nasıl, arac nasıl ?

Yardımlarınız icin simdiden tesekkürler

http://www.sahibinden.com/celik_jant_-_met_boya_-_park_sensoruWQQaXQQ4767381WQQpXQQdisplayitem?keyword=4767381

selamlar. bu araç 1 senedir orda. daha önce 19 000 ytl istiyordu. satamadıkça değerleniyor herhalde.

xenon farlı defender ilginç olmuş, aynalar orjinal değil, biraz piyasa arabası gibi yapılmış ama çok temiz görünüyor, 300TDI değilse o para verilmez

Sahibi ile görüstüm, araba düz dizel, aynalar Doblo aynası :smiley:
Anlattığına göre araba cok temiz ama, acıkcası bana da biraz yüksek geldi.

bendede land var ilanı görmüştüm msj atmıştım.. iyi araba falan diye. arabam elsalsizdir diodu.. beim arabayı gördü çok iyi ama kusura bakma kardeş benimki daha ii dedi.. bende demiştim yan yana çekelim ve düz yolda veya bayırda gazlayalım :smiley: ben gelemem peşinden demişti.. araç daha bikaç ay öncesinde 19 liraydı.. birden 24 oldu.. ilanın yayınlanma süresi doluyor tekrar ilan veriyor :smiley:
yani çok zamandır satılık..

19 a bile zor satardı, düz dizel olduğu için çok para etmez, MKE den temiz olanları 7-8 e çok rahat alınıyor, temiz ve güzel toplanmış bir düz dizel 110 en fazla 16-17 eder bence

borsada son durumu bildiriyorum. araç 26000 ytl olmuş. çaktırmadan forumu okuyor herhalde bu amca. aracından bahsedildiğini görünce fiyat artırıyor habire...

aytaç' Alıntı:
borsada son durumu bildiriyorum. araç 26000 ytl olmuş. çaktırmadan forumu okuyor herhalde bu amca. aracından bahsedildiğini görünce fiyat artırıyor habire...

Isin ilginç yanı sabah 20 bine düsmüstü fiyat, aksam üzeri 26 oldu ???

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,831
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR