KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
hocam resimlerini bekliyoruz sürtme yaparsa araya ince bir flans koyarsınız onu lastıkciler bilir aynı dert bende var anadola jant taktık zıplamaya basladı fırsat bulsam gidip yaptıracam
bi ara siz ilgilenin onunla mazallah kaza filan allah korusun bende lastik ve jantları allah izin verirse yarın kargodan alcam .hemen fotolarını eklerim.teşekkürler inşallah sürtme yapmaz.
jant ve lastik ölçüsünü de yazar mısınız, özellikle off-set değeri kaç? sizin jantın 16'sı bende kaliperlere sürtmüştü, offseti daha fazla olanı da yoktu, vazgeçmek zorunda kalmıştım...
valla üstadım bende yeniyim bu alanda siteden fevz alarak bu tür işlere giriştim malum memur olarak biraz agır geliyo bu işler ama olsun sonuçta neşemizz olsun yeter diyoruz.bu konuları istanbulda delta lastik ibrahim abi sağolsun uzun uzun anlattı ve yardımcı oldu 265 taban bi lastiğin sürtme yapmayacagını söyledi.jantlar 16 inç -15 afset diye biliyorum bakalım yarın kargodan alıp takacagım . izci programının sunucusu okan tozun sağolsun kendilerinden sticker aldım aracın son halinin fotolarını eklicem .ve yarında inşallah değişime başlıyacagız.
255.55.20 leri söküp.265.75.16 ları takınca arabanın yerden yüksekliği 5 6 santim arttı yanak mesafesi 75 olunca arac biraz daha yumuşadı daha keyifli bi sürüşü oldu vanda kar oldugu için karda denedim çok keyifli oldu kar sürüşüde.
255.55.20 leri söküp.265.75.16 ları takınca arabanın yerden yüksekliği 5 6 santim arttı yanak mesafesi 75 olunca arac biraz daha yumuşadı daha keyifli bi sürüşü oldu vanda kar oldugu için karda denedim çok keyifli oldu kar sürüşüde.
hayırlı olsun, görsel olarak da nefis olmuş.. keyifli sürüşler diliyorum.. bir de yakıtı takip edin bakalım etkileyecek mi??
bu arada 255 55 20 ile 265 75 16 arasında çap sadece 15mm fark eder, bunun yükselmeye etkisi ise yarıçap kadar olur yani 7,5mm. MT lastiğin diş farkını da eklesek 5-6cm yükseltme etmez gibi geldi bana. Zira orjinal ebat olan 245 70 16'dan 265 75 16'ya geçince bile ancak 2,5-3cm yükseliyor..
hayırlı olsun, görsel olarak da nefis olmuş.. keyifli sürüşler diliyorum.. bir de yakıtı takip edin bakalım etkileyecek mi??
bu arada 255 55 20 ile 265 75 16 arasında çap sadece 15mm fark eder, bunun yükselmeye etkisi ise yarıçap kadar olur yani 7,5mm. MT lastiğin diş farkını da eklesek 5-6cm yükseltme etmez gibi geldi bana. Zira orjinal ebat olan 245 70 16'dan 265 75 16'ya geçince bile ancak 2,5-3cm yükseliyor..
üstadım bana öyle geldi ama sizin dediğiniz gibidir gerçekten tam istediğim görüntüyü elde ettm ama hafif bi sürtme var bunu nasıl çözecegiz onu düşünüyorum.
bende de tam tur sağ veya sol yapınca sürtüyordu çamurluk içindeki plastik davlumbazlara.. tam sürttüğü yerleri ısıtıp çamurluk içine doğru bastırdık, kurtardı..
Araciniz ve yeni lastikleriniz hayirli olsun. Ayni ebatta lastik kullaniyorum. Fakat jantin ofsetinden dolayi surtme yasiyorsunuz anladigim kadariyla. Camurluklarin kapiya bakan ic taraflarini cok hafif traslamaniz gerekecek gibi gorunuyor.