Bende L200 Lendim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yılmaz45 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 69
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 44,391
Ynt: Bende L200 Lendim

Camelius' Alıntı:
Araciniz ve yeni lastikleriniz hayirli olsun. Ayni ebatta lastik kullaniyorum. Fakat jantin ofsetinden dolayi surtme yasiyorsunuz anladigim kadariyla. Camurluklarin kapiya bakan ic taraflarini cok hafif traslamaniz gerekecek gibi gorunuyor.

guzel gunlerde kullanmaniz dilegiyle.
evet öyle yapmamız gerekiyo ama malum vanda onu yapacak usta nerde .inşallah fazla problem yaratmaz manisaya dönünce yaptırırım tam tur dönünce sürtüyo hafif.

Etiketler

.

20131212_181338.jpg

maşallah...

hocam tavan barlarının montajı vida ile tavan delinerek mi yapıldı yoksa yapıştırma mı? yapıştırma ise kendiliğinden yapışkanı mevcut mu yoksa ilave bir malzeme mi kullanıldı? bilgi verebilirseniz çok memnun olurum...

Camelius' Alıntı:
Araciniz 4x4 degil mi?
Makyajsiz kasa beyaz 4x4 hic gormemistim.
hocam 4x4 değil memur maaşla nasııl yetirecez vergiye::9 allah izin verirse sene ye askeriyeden cıkma bi land düşünüyorum .elimden şimdilik bu geliyo :smiley:

kocaali' Alıntı:
maşallah...

hocam tavan barlarının montajı vida ile tavan delinerek mi yapıldı yoksa yapıştırma mı? yapıştırma ise kendiliğinden yapışkanı mevcut mu yoksa ilave bir malzeme mi kullanıldı? bilgi verebilirseniz çok memnun olurum...
üstadım ben aracı aldıgımda mevcuttu barlar ama gecen gün dikkatimi çekti yapıştırma değil çünkü civata delikleri var barlarn baglı oldugu plastik aksamada ve ona ait tapalar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR